Через обмежену кльксть мсць у зал на показ змогли потрапити не вс.
А режисер Сергй Шляхтюк розповв Знай. Наприклад, останнй фльм Васяновича (“Атлантида”, – прим.ред.). Фльм пропону притчу з присмаком гркувато рон – мж трагедю та комедю, де перебг часу й сторичн под частково втлюються у змодельованому, нколи навть грашковому вигляд”, - деться в прес-релз. Зйомки фльму розпочалися у лютому 2013 року тривали до вересня 2018-го. От зараз граю в мюзикл "Got to Be Free" у "Театр на Подол".
Релиз Толоки запланирован на 12 марта 2020 года. Це сторя Украни з часв коззачини до вйни на Донбас. 12 хатин змнила героня фльму Катерина. З кожного проданого квитка 7 грн вдраховують у фонд, той свою чергою пдтриму стрчку нформацйно. Н, зв’язок потк часв та епох таки безперервний.
Держкно видлило 14,8 мльйона – увесь кошторис стрчки становив 28 мльйонв гривень. Вн розмрковував не просто про невмирущсть традиц, а про невмирущсть хати. Михайло ллнко, автор сценарю режисер фльму “Толока”, написав спецально для УП. Трейлер опублкували в червн 2013-го. З 1994 року – кервник курсу режисури художнього фльму нституту екранних мистецтв Кивського нацонального унверситету театру, кно телебачення мен вана Карпенка-Карого. Розповда про 14 важливих фрагментв стор. Вн сплкувався з свом братом – вдомим режисером Юрм ллнком, говорили про те, як непогано було б створити фльм за баладою Тараса Шевченка. До 1991 року це було проблематично. Коли настали часи горбачовсько перебудови, я подумав, що, може, зараз-таки вдасться отримати згоду на зйомку такого фльму. А якщо ти не хочеш, тод набагато складнше буде жити.
ТрейлерМи з Фотосом вчилися у Михайла Ромма з того часу пдтримумо дружн стосунки. Вн неодноразово бував у мене, а я у нього в Афнах — востанн читав лекц з кнорежисури. Нещодавно вн зателефонував , дзнавшись, що я збираюся ставити фльм, запитав: Про що фльм? Вдповдь виходила за меж телефонно розмови. Я пообцяв йому вдправити e-mail, мй лист до нього поступово перетворився на передмову до фльму — ми з однокурсником не бачилися пвтора року, мен довелося пояснювати йому ситуацю, яка склалася в нашому виробництв, перспективи фльму, згадати його вдвдування Украни.