Так було майже з кожним мом фльмом, так було з "Толокою".
Фото: органзатори27 лютого у тернопльському Палац Кно вдбулася зустрч глядачв з творчою командою фльму Толока. Фльм Толока (2020) спроба режисера провести сторичн паралел, мж минулим та сучаснстю. Псля нього був ще один останнй знмальний день, коли додався фнальний епзод з волонтерами, як везуть допомогу. А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. Фльм отримав понад 28 мльйонв гривень вд держави – а це 98% вартост стрчки. Режисер фльму, автор сценарю та спвпродюсер фльму Михайло ллнко розповв, що дею екранзац виношував клька десятилть – ще з 60-х рокв. Попасна, с. Приходька для журналу ПК №48, грудень, 2003.
Проте невдовз зйомки припинилися на 5 рокв через початок вйни на Донбас анекс Криму. “Для мене ц перегляди були дуже великою пдтримкою. Н, зв’язок потк часв та епох таки безперервний. Це код з нашо генетично пам'ят, у часи випробувань вн пробуджуться й активзу все для перемоги. Крана: Украна 12-го березня вийде стрчка Толока. Свй вибр жнка доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Освчена та культурна людина не може допустити такого.
Вн вдзняв картину, пд назвою "Толока", прем’ра яко буде в березн. Запрошумо зареструватися,щоб гарантовано отримати запрошення на показ Все перетовчеться в цй глин й буде нова хата. Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни, – з цих слв Катерини починаться стрчка. Але Сьомий маршрут Той, хто пройшов крзь вогонь теж вийшли про любов. Офцйний трейлер фльму:Свтло в кабн лфта замиготло й згасло. Якби я тод почав знмати стрчку, я би знмав ншу актрису, бо ж потрбна була доросла жнка, а не двчина. Це дуже дорога для мене сторя, – розповв режисер. Про це повдомля пресслужба штабу ООС.
Поступово силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв, пропонувати мен сво мфи, символи, забобони.