У фльм ви побачите Родовдне дерево Украни, що з'являться тльки в повнй темряв стльки разв на рк, скльки разв ви пдете на фльм "Толока".
Режисер клпу Кадм Тарасов. Як змнювалися ви ваш картини з роками? Отже, щоб були класн фльм, треба запускати у виробництво багато проктв. сценар усх цих чотирьох написав дуже давно, але змг х зняти аж псля 1991-го. Потм розпочалася АТО. “У Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Продюсер режисер Ольга Безхмельнцина, як Скрипка, полюбля квти. Кожна з цих тез ма право на снування.
Я знаю, що у нас багато випускникв, дебютантв, як можуть хочуть. Балада Шевченка фльм ллнка нби притча про долю Украни. Дуже зворушливо було бачити його на екран. Але вона вперто, як багато поколнь укранцв, знову знову пдйма з рун. Довдка. Представник ц органзац Тагр мангулов зазначив: радий, що фонд був залучений до пдтримки просування стрчки, яку вн вважа знаковою. Псля презентац нового трейлеру з'явився також офцйний постер фльму Михайла ллнка "Толока" за мотивами балади Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост". ми хочемо, щоб якомога бльше людей його побачили.
Хати, яка руйнуться з кожним сторичним катаклзмом вдбудовуться знову. — Чи зрозум сторичний символзм та аналог Толоки масова публка? Хто ваш глядач? А ще змусить роздумувати, чому сторя повторються щоразу Катерина лишаться без даху над головою. Я належу саме до поколння, якому було гарантовано комунзм. "Коли Михайло Юрй сидли на берез Днпра говорили про укранську хату, мен було 10 рокв, - ззнався Богдан Бенюк. локац (як тепер кажуть) також сильно вдрзнялися. А також зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда. Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату! В оригнал двчина за свй обман позбавляться голови. Олег Примогенов, Михайло ллнко, ванна ллнко , Дмитро Лнартович , Богдан Бенюк , Сергй Романюк , Тетяна Нагрняк , Василь Кухарський
Фото: органзатори27 лютого у тернопльському Палац Кно вдбулася зустрч глядачв з творчою командою фльму Толока. Тернопль став третм мстом, яке вдвдали режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол ванна ллнко в межах допрем’рного туру.