Як повдомляв Укрнформ, прем’ра фльму "Толока” Михайла ллнка вдбулася 10 березня у столичному кнотеатр “Кивська Русь”. Вихд стрчки у широкий прокат планувався на 12 березня.
Толока: трейлер укранського фльму дивитися онлайнНавгатор по фльму Може, то наш вихд з замкнутого кола страждань? Вк укрансько хати короткий — вд вйни до вйни. Це був запас нашо мцност. я не знайшов в поез, я не знайшов в живопис, хоча це дуже красиво. Фльм створено за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни, його прокатом опкуватиметься компаня UFD, офцйним телевзйним партнером виступить телеканал ICTV. 12 хатин змнила героня фльму Катерина (головну роль зграла ванна ллнко), разом з ними промайнули клька столть стор Украни. Образ незнищенност укранства, який ближче до фналу суттвим чином трансформуться: один з персонажв фльму стверджу, що саме в хат — корння сторичних бд укранцв. А ми мамо триматися купи вдчувати тепл долон один одного. Як були враження?
Композитор: Роман Вишневський Тривога вдчуваться, але все ж фльми, як один за одним з’являються, багато на пдход. — Бачимо, що на екранах набагато бльше з’явилося укранських фльмв. Возив з собою також фрагменти незавершено “Толоки”. У них я завжди чомусь учусь.
- Фльм було з успхом презентовано в Укранському нацональному павльйон кноринку Канського кнофестивалю у квтн 2013 року. впродовж одного дня вс разом вже могли звести стни. Украна була, , буде може нам треба перестати панкувати, а треба дуже добре подумати, як толокою ми побудумо таку Украну, яку хочемо бачити. Толока – це один з найяскравших прикладв укранського поетичного кно. Образ незнищенност укранства, який ближче до фналу суттвим чином трансформуться: один з персонажв фльму стверджу, що саме в хат — корння сторичних бд укранцв. нструмент д за принципом краудфандингу та дозволя усм охочим долучитись до фнансування проекту. Сюжет розповда про красиву двчину на м’я Катерина, в яку закохалися три козака. У кнцевому результат, дотаця з держбюджету склала 98% вд усього кошторису (28,4 млн грн).
“Дорог друз! Ми скликали вас на толоку, ви були готов збратися на не вже сьогодн, з 12 березня. Проте реч, як залежать не тльки вд нас, у зв’язку з закриттям кнотеатрв ми змушен перенести старт прокату фльму “Толока”. Дату оголосимо пзнше, разом з нашим дистриб’ютором – компаню Ukrainian Film Distribution”, - зазнача команда фльму.