У фльм "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" – натуральна укранська толока поруч з нданськими вгвамами.
Як зазначаться, у Тараса Шевченка маленька балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. ось вже треба мркувати, чому злетв у небо автомобль Запорожець. Отже, геров картини треба оживити. Коли я почув цю розповдь, спитав, чи записана вона в вана як сценарй, чи збираться вн екранзувати цю сторнку свох спогадв. Заслуги стрчки очевидн: в зал сльози, смх – таку сумш нечасто побачиш. Вк укрансько хати короткий — вд вйни до вйни.
Назвати Толоку екранзацю Шевченка важко. “Трива допрем'рний показ повнометражного укранського фльму "Толока". З ншими акторами треба вддати належне нашим гримерам, як вдмотували плвку на п'ять рокв назад омолоджували х". Тепер у тебе можливсть налаштувати його пд себе дзнаватися важливий контент першим, щоб розповдати друзямОригнальна назва: Толока В не багато куплетв про те, що кохання не зупинити незручностями, ми знайдемо спосб й мсце один одного любити. Комчне переосмислення укранського, не тльки, утопзму, просто назвавши чорне блим. Емма Антонюк повернулася з допрем’рного показу каже: нчого подбного в укранському кно ще не бачила. Але жодна хата в Укран нколи не була “скраю”.
Нараз багато фльмв, як мають непросту сторю – знмаюся вдвч або навть утрич довше. Телевзйний партнер: телеканал ICTV Знову ж таки: нчого поганого в цьому нема. Мен було дуже цкаво подивитися цей фльм (“Наш котики”, – прим.) у зал. Привдкрийте завсу зйомок: за п’ять рокв, поки стрчка була у виробництв, чимало змнилося в Укран. Наш батьки добре пам'ятають знамениту псню на слова Дмитра Луценка "Хата, моя бла хата, рдна моя сторона, пахне любисток м'ята, мальви цвтуть край вкна". В листопад 2014 року старту спльнокошт-кампаня на пдтримку фльму: “Готово 45% фльму – це матерал, це вже не просто мря. Ус чекають програму дй глави Держкно.
Знмати Толоку розпочали 2013 року, однак через Революцю Гдност фнансування призупинили, роботи, здавалося, канули в Лету. Тльки 2018 року стрчка отримала дофнансування. Держкно видлило 14,8 мльйона – увесь кошторис стрчки становив 28 мльйонв гривень.