Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Прокатом стрчки займаться компаня Ukrainian Film Distribution. Кнопрокт Толока став одним з переможцв 3-го конкурсного вдбору Держкно. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйони гривень, що становить 98% вд загально вартост виробництва.
Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму Вечр на вана Купала. Тод були цкав процеси: укранське кно бльше знали через студентськ дебютн роботи. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевильчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, як там можуть бути серйозн флософськ розмови… Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно. Бо об’днана вся сторя Украни за 400 рокв вдалося заглянути у майбутн”. Так, я похвалив. Фльм може стати гарним посбником для школярв. мене це влаштову, – розповда вн. Катерина не припиня сподватися на порятунок чоловка, тому у вкн хати завжди горить свчка. З 1997 року — органзатор кнофестивалю Вдкрита нч.
Потм розпочалася АТО. Остання толока у фльм, коли Катерин довелося пднмати хату, вдбувалася у Криму, – додав режисер. – Сам фльм досить метафоричним, – застерга Михайло ллнко. Цей кадр прекрасний, величний, ефектний оптимстичний. От пзнали, нарешт: потрбно будувати сво життя фундаментальнше. Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Вд трагед до комед Фльм отримав понад 28 мльйонв гривень вд держави, що становить 98% вд загально вартост виробництва. дея толоки укрансько хати – вдала, виплекана десятилттями, помтно, що вона глибока обдумана.
Нам треба вириватися з цього кола. 26 лютого в вано-Франквську вдбудеться допрем’рний показ фльму Михайла ллнка Толока та зустрч з творчою групою: режисером Михайлом ллнко, ванною ллнко, котра зграла головну героню Катерину та саундпродюсером та одним з акторв Сергм Фоменко Фома (гурт Мандри). Кожен заспвав один-два рядки в цй псн, — подлився саунд-продюсер Серй Фоменко. За статистикою, в Голлвуд може бльше грошей саме за попкорн збирають (смться). В домвку влуча блискавка, раз у раз палять вороги, розбирають на друзки пд час голоду, затоплюють через прокладання Каховського водосховища, а вона раз у раз поста знову на толоц. Для мене Толока почалася давно – шстдесят сьомого року в сел Бучак пд час зйомок фльму Юря ллнка Вечр напередодн вана Купала. Правовласники фльму переховуватимуть з кожного придбаного квитка 7 гривень на потреби укранським вйськовим.
А про надю? Я давно хотв зняти фльм про Украну.
КЕ: фiльм и 2020 Толока Толока фiльм онлайн дивитися фiльм Толока без рестрац Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока КиноПоиск Толока онлайн фiльм дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 дивитися фiльм Толока в hd якост Толока онлайн hd Толока 2020 онлайн дивитися фiльм Толока Толока трейлер росйською кно Толока Толока дивитися онлайн hd Толока худ фiльм