там, де пднматься дим над згарищем, а поруч вже стоть хата. Who let the dogs out? Коли люди раптом бачать серед ноч екран на стн, х збирають, показують новий фльм – я розумю, що це подя. Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов. з кожного проданого квитка на фльм Толока 7 гривень перераховуватимуть на допомогу для укрансько арм. Фльм Толока – це романтична балада про хату толоку, Украну та вйну. Засновники постродакшен-компан Coffeepost, продюсери Андрй Роговченко та Дмитро Данилов тут не просто так: Coffeepost також була залучена до створення фльму
Тему й основн моменти сюжету автор запозичив з народно псн про тройзлля, поширено в багатьох варантах по всй Укран. У кно тлом стали под в стор Украни за останн 400 рокв. Тому грош потрбн вже зараз, йдеться на сайт, на якому можна долучитися до кнотолоки. — А як сприйняли картину за кордоном — у рамках Днв укранського кно? Найдовший знмальний день тривав вд сходу до заходу сонця. Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Як можна оцнити висловлювання продюсера. Будемо тшитися, що в колекц укранського сучасного поетичного кно, окрм Плем’я Мирослава Слабошпицького (2014) та Поводиря Олеся Санна (2014) буде ще й Толока Михайла ллнка. Саунд-продюсером треку Сергй Фоменко (Фома). Зйомки фльму розпочалися у лютому 2013-го року тривали до вересня 2018-го.
А головне — наявнсть цлком конкретно хронотопчност, часо-просторових мфологчних конструкцй. Джерело: ДержкноВже менше мсяця залишилося до прем'ри нового фльму-притч Михайла ллнка Толока, який охопить не одне столття укрансько стор на приклад одн хати покаже головн випробування, що пережив укранський народ: Голодомор, Чорнобиль, АТО, Сталн, Гтлер, навали татар полякв. "Фльм, я думаю, неодноразового користування, - пдкреслила ванна ллнко. От Катерина каже: “сть у мене брат диний, У невол вражй! У Криму десь пропада, Хто його достане, То той мен, запорожц, Дружиною стане”. Для мене – це основна фокус група глядачв.
Цкавсть до стрчки велика — як з боку кнофестивалв, так з боку укрансько кноспльноти, яка чекала виходу фльму довг роки врила, що вн усе ж таки буде завершений. Власне, процес створення фльму чимось нагаду будвництво укрансько хати, стни яко встоять попри вс зловсн бурев й прихистять усх стражденних вруючих.