Важко розлучатися з фльмами, як забрали у мене хба що не удвч бльше рокв, нж я прожив.
Дя фльму охоплю понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. Уже коли побачилися в Кив, я запросив його на одну з ролей. дея фльму з'явилася ще у 1967 роц, але втлити у життя у радянськ часи було неможливо через цензуру. См рокв знмався цей фльм, ми, звичайно, хвилюмося. А режисер ззнаться, що зупинка у робот над картиною пшла й на користь. – У балад Шевченка Катря звертаться до чоловкв: наш фльми, як зараз, будемо вдверт, не завжди збирають публку в кнотеатрах, але дуже важлив для кнематографчного процесу. НА ГОЛОВНУ25 лютого у Львов вдбувся допрем'рний показ фльму укранського режисера Михайла ллнка “Толока”.
Жанр: романтична балада Зазначимо, що в фльм, як в балад Тараса Шевченка Катерина обця трьом козакам стати дружиною тому, хто звльнить з полону брата. Упродовж останнх п’яти рокв Украна активнше зайнялася виробництвом фльмв. Все чтко та органчно. Це про те, що кожного разу з Украною прощались казали, що Украни нема. теми там пднят, як дуже для нас актуальн. тут я повинен згадати одну дуже важливу обставину, яка визнача побудову сюжету фльму. Нагадамо, що Толока фльмуться за поетичною мнатюрою Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. “Я не помчав врша Тараса Шевченка “У т Катерини хата на помост”, а коли його вдкрив для себе, то подумав, що це ж врш про хату. Завдяки братов Юрю ллнку в мене з'явилася дея створити цей фльм ще 50 рокв тому.
Цей фльм – як мкс музики укрансько дентичност. Грник, м. сторичн постат захоплено граються в фльм вйнушками на театр вонних дй (ТВД). Все чтко та органчно. Красное или белое? Как выбрать вино при помощи виртуальной реальности — Робота над сценарм, власне сюжетом, почалася, коли я гортав Кобзар звернув увагу на твр з двох сторнок. Колись оцнюватимуть як певний концептуально-художнй документ часу", – сказав Сергй Фоменко (Фома), саунд-продюсер та актор стрчки. Бо об’днана вся сторя Украни за 400 рокв вдалося заглянути у майбутн. * Тарас Шевченко. Це ж не лише будвництво дому.
Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! Якось я почув ц думки уголос вд брата. Ми з Юрою сидли перед старою хатою в сел Бучак, де лтом 1967 року вдбувалися зйомки його фльму “Вечр напередодн вана Купала”.