Релиз Толоки запланирован на 12 марта 2020 года.Як повдомля пресслужба Держкно, переглянути трейлер можна на YouTube.
Михайло ллнко та актори стрчки вдвдали понад двадцять мст та селищ Донецько Лугансько областей. У фнал ми бачимо х, скинут в такий соб позасценчний, позаекранний простр. Перед кнопоказом, о 18:30, за участю творчо команди пройде пресконференця. Через обмежену кльксть мсць у зал на показ змогли потрапити не вс. Я лишився в Кив, працював на вйськовому телебаченн, бльш приносив користь там, паралельно працював у мюзикл "Got to Be Free".
А також зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда. Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми: Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь Толоку. За задумом режисера, першими глядачами Толоки стали вйськовослужбовц на передовй. Без любов без спльноти неможливо жити. Хата роль у фльм Вд толоки не вдмовлялись, це прирвнювалось до грха. Поздка вдбулася восени, ми планували 12 показв, а влаштували 26. Якби я багатий, Фонд Повернись живим допомага м, фльм Толока також хоче долучитися й допомогти. це спткало не лише мою картину, а й багато нших фльмв.
Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була “скраю”, а завжди у центр громади. Але реалзувати дею у радянський час йому не вдалося через цензуру, а на початку незалежност Украни про укранське кно не дбали на державному рвн. Катерина не припиня сподватися на порятунок чоловка, тому у вкн хати завжди горить свчка. — Так. Толока дерево роду як нацональн символи
Емма Антонюк повернулася з допрем’рного показу каже: нчого подбного в укранському кно ще не бачила.До фльму “Толока” представлено псню “Укранська народна Камасутра” – авторську нтерпретацю укрансько народно псн “Чорн очка” вд режисера Михайла ллнка.