Фото: органзатори27 лютого у тернопльському Палац Кно вдбулася зустрч глядачв з творчою командою фльму Толока. Тернопль став третм мстом, яке вдвдали режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол ванна ллнко в межах допрем’рного туру.
Тому я пишу авторськ тексти для псень-оповдок. Зйомки стрчки почались у 2013 роц, проте роботу над нею вимушен були зупинити, вдзнявши половину матералу. В основ сюжету стрчки – один з творв Тараса Шевченка, а хронологя д простягаться аж на 400 рокв. Мабуть, наросло за часи зведення цього кнодовгобуду з багатокомпонентност усього залученого. Тод хвилювався так, нби показ вдбувся на Марс. Ото спалить сусд хату, то ми глини накопамо, толоку зберемо. А особливо, вноч.
За словами режисера, понад 60 рокв втчизняний кнематограф не брався за екранзацю творв Шевченка, адже бльше акцентували на його постат. Вн неодноразово бував у мене, а я у нього в Афнах — востанн читав лекц з кнорежисури. При бажанн це можна сказати про будь-який фльм. На канал ICTV стрчку мають показати у прайм-тайм на День Незалежност, 24 серпня. У фльм 2020 року вона також поста головною геронею, яка довря сво життя дол.
Його очльник Вталй Дейнега розповв, що у фонд вже мають досвд успшно спвпрац з кно, як-от з творцями Кборгв, але все ж ретельно добирають стрчки. Це сторя про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Скажмо, ми довго не могли визначитися, де знмати останню сцену толоки. Ця риса зробила з нас жертв. Релз фльму неодноразово переносився. Зйомки фльму вдбувались в Укран.
Навть у цлком урбанстичному "Сьомому маршрут" поранений боць посеред пустел за лчен секунди буду хату, вк яко вд народження до смерт – лчен хвилини.