Михайло ллнко толоку назива стратегю виживання Украни, тамною зброю проти вон, Голодомору, репресй, руйнування укранського села, Чорнобиля.
Як жанрв – комедя раптово змню трагедю, а та перетворються на театр абсурду. З Львова розпочався допрем’рний показ. Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував "ТойХтоПройШовКрзьВогонь" у блндажах, на блок-постах просто неба. На сайт Зеленського з’явилася петиця про порятунок Центру Довженка — Ви брали участь в ООС? Над фльмом працювала кнематографчна родина ллнкв. Мене запитують, чому в фльм не вдображен под останнх рокв. Тому для мене ця стрчка, немов клубок з нитками, розмотуючи який вдкриваються все нов нов смисли, адже одразу ус меседж не розгадаш.
Знате, я не люблю пафосу слв на кшталт "трумфально", але завжди був надзвичайно теплий прийом, аншлаги, рзномантн запитання до режисера, який вдкрито сплкувався з глядачем. Первомайське, м. Ми втрачамо пам'ять. Як уже було сказано, дея створення “Толоки” походить з далекого 1967 року. Це круговерть стор навколо селянсько мазанки, повз яку пройшли козаки татари, вйни Мазепи Петра , гайдамаччина, бльшовики, махновц, голод 33-го, вйна, затоплення села, Афганстан, Чорнобиль, врешт – вйна на Сход. Силуети дйових осб почали виростати до неочкуваних масштабв псля зустрчей Михайла ллнка з добровольцями та волонтерами АТО, до яких режисер здив протягом 2014-2016 рокв, показуючи фрагменти незавершено Толоки разом з фльмом ТойХтоПройШовКрзьВогонь. Матералами вода, глина, свж коров’яч або кнськ кзяки та житня солома, як змшуються у певнй пропорц за допомогою саме толоки. Це той випадок, коли вже з перших хвилин картини видно, що за режисерським пультом не дебютант, а досвдчений митець з власним почерком сформованою позицю. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У "Толоц" козаки лтатимуть
Це була настльки добре органзована тенденця, що ми звикли до цього. – Коли я почав працювати над дею, в мене народилась дитина. Вн да розумння для сучасних укранцв, що ми мамо шукати позитив у будь-якй, навть безвихднй ситуац, – каже Фоменко. Тепер ус ц внески мають стни, двер, вкна, стрху. Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв “Юнкерсв”, дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв) Петра (42 000 воякв)… Вони роздумували про те, чим для укранця хата. Тур картини зоною ООС пройшов восени торк за пдтримки Укранського культурного фонду. Створений фльм за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини….
продюсер гор Савиченко тут
Схож ключ: дивитися фiльм Толока в hd якост Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока гугл Толока онлайн hd Толока трейлер росйською фiльм онлайн Толока Толока новий фiльм яндекс Толока