Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм.
До рчниц Шевченка Верховна Рада Украни свою постановою пдтримала виробництво фльму, але яким був затверджений бюджет фльму Толока зразка 2012 року, таким вн залишаться сьогодн. Свй вибр Катерина доврила дол, пообцявши стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Але для того нам справд зараз потрбна толока — внутршня миттва. Заходився знову про Украну (сучасну) Сьомий маршрут. Думаю, що стрчка вийшла кновикликом тез, яка стверджу, що н, не на час, мовляв, це ма пройти, а я потм пдйду до ц теми. — А хто першим почав працювати з вами над цю картиною? Але т козаки що вижили, повертаються до двчини та вбивають за пдлсть, адже дина наречена козака – шабля… я це бажання вдклав на деякий час.
Найвдомш режисерськ роботи М. Хто, як не вони, зможуть захистити хату вд холодних осннх дощв, вд лтньо спеки? Правда, це не брат, а коханий, таку брехню можна було би й покарати… якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали би Катерин голову, а тут сторя продовжуться й охоплю все нов й нов под. Утм, ншо системи зараз не знайти. Цей фльм для мене звучить як гмн укранському волонтерству. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати”, – переконаний засновник Фонду “Повернись живим” Вталй Дейнега. На долю Катерини час вд часу випадають драматичн випробування, але толока допомага й вистояти та воскресити хату. Як би це не було складно, ми вимушен перезнмати фльм спочатку – з ншим актором. Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою. дйшов висновку, що, при всй поваз до будь-якого глядача, все-таки там, в АТО, — головна фокус-група крани.
Мар'нка, м. А якщо додати сюди 46 рокв вд початку задуму, то виходить майже 52 роки! Вн професйний актор, який став вйськовим, волонтером й офцером. У невол вражй! вген Нищук. Камео-рол у стрчц виконали зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй Фома Фоменко, Олег Фагот Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н.
Гетьман ван Мазепа заносить в хату розкшне дзеркало, потому декоративн театральн хати, укладен одна в одну за принципом матрьошки, нш реч. Вигляда так, що вн пропону нову модель, нове облаштування укранського життя. Де дзеркало водночас рятвними дверима, куди год проникнути росйському самодержцев.