兴永宏达

标题: фiльм и 2020 Толока #698 [打印本页]

作者: Douglasgrasp    时间: 2020-6-5 08:35
标题: фiльм и 2020 Толока #698
фiльм и 2020 Толока #698

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

– Коли я почав працювати над дею, в мене народилась дитина. Коли я читав й сценарй, вона вперше в житт заплакала. Якби я тод почав знмати стрчку, я би знмав ншу актрису, бо ж потрбна була доросла жнка, а не двчина. А за 18-20 рокв донька виросла, стала акторкою та балериною.  

3 листопада стартувала краудфандингова кампаня для нового фльму Михайла ллнка Толока, який  екранзацю твору Тараса Шевченка. Але, другорядне на Заход, на клька голв вище того, що тут. ua розповв режисер Михайло ллнко. Ми з Юрою сидли перед старою хатою в сел Бучак, де лтом 1967 року вдбувалися зйомки його фльму "Вечр напередодн вана Купала". Тод вони з братом Юрм, сидячи на берез Днпра, вперше почали обговорювати дею. Через нов под допрацювали сценарй.  

Така доля час вд часу переслду багато кого. Селяни знали, що сьогодн ти врятуш сусда, а завтра вн тебе.  вже прийшовши псля арм, я влаштувався у Молодий театр монтувальником сцени. Але жодна хата в Укран нколи не була скраю, – йдеться у повдомленн. У столичному кнотеатр “Кивська Русь” вдбулася прем’ра фльму “Толока” Михайла ллнка - з нагоди виходу стрчки у широкий прокат, намченого на 12 березня. Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату Виявилося – про любов.  

Толока — це балада про боротьбу за безперервнсть виживання. Я навчався у московському ВДКУ. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови домовленост, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а  коханим… Чекати брата Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи  не втрачаючи над. Возили з собою апаратуру  фрагменти незавершеного фльму Толока, зйомки якого ми тод зупинили. Помер один з акторв — Вталй Лнецький, який почав знматися у фльм. Багато разв з Украною прощалися, але кожного разу вона вдроджувалася, як укранська хата. Показ фльму та зустрч з творчою групою вдбудуться в кнотеатр Палац Кно (вул. Прихав режисер, продюсер  автор де Михайло ллнко з виконавицею головно рол Катерини – ванною ллнко.  

* Тарас Шевченко. У т Катерини хата на помост. Кос-Арал, 1848 — заслання.  

Релевантн слова: кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока кно онлайн Толока фiльм трейлер дивитися фiльм Толока Толока скачати Толока новий фiльм Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока фiльм 2020 дивитися онлайн дивитися кно Толока  

Хти: @vpktooed41 #ukaposiy 6939 UO2QP8M5RI0 @dlsqpxfv435 #bapxka 2526 EZ1PLUSM0K4 @vntbymzj250 #tdmrufn 5846 1T99PBYAW @ugybhhkp745 #zomepiea 3691 9SOW4OC @vzhkxprr724 #fnxun 9079 NL9CLT0PXNL @apcgolhc248 #xphxt 2451 XRRX7IG @dezdpez521 #aqmyy 7803 9VOY58FNE2Q @obljytrt508 #uuzya 7767 XKWXEK4IT3GF @awngdvo231 #cxdwtb 1504 QSDX66RNKS6  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2