Фото з презентац фльму "Толока" у кнотеатр "Кивська Русь":
У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбувся допрем’рний показ фльму Толока. Коди можуть бути музичними, поетичними, будь-якими. Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував "ТойХтоПройШовКрзьВогонь" у блндажах, на блок-постах просто неба. — Один з геров фльму — покалчений афганець, який повернувся з вйни, каже: Толока — це добре. Хоча я й ходжу не лише в кно, а й так маю можливсть щось дивитися, все ж не можу оцнити. Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни.
95-рчний Теодор Хамар: Сусд пдробив договр, нбито я продав йому свою хату за 10 тисяч доларв… Я знав весь сюжет поздки злва вд кол так само, як з правого боку. - я мав щастя, абсолютно пдсвдомо, попадати на так толоки, як були пов'язан з гуртуванням людей, як пднмали нагальну потрбну рч. цей сюжет привв фльм у наш дн, – каже режисер Михайло ллнко. Власне про фльм. Зазначимо, що см гривень з кожного квитка на Толоку будуть спрямован на допомогу арм. — Я з тих акторв, як у ванн творити не можуть. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевильчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, як там можуть бути серйозн флософськ розмови… Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно.
Якби не толока, не було б-де й зустрти свого коханого. У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйона гривень, що становить 98% вд загально вартост виробництва. Органзатори краудфандингово кампан вважають, що Ми знмамо фльм про перемогу. 4-го листопада розпочнеться краудфандингова кампаня фльму на Спльнокошт. — Толока — один з найкращих укранських фльмв, знятих за останн десятирччя.
Фото: органзатори27 лютого у тернопльському Палац Кно вдбулася зустрч глядачв з творчою командою фльму Толока. Тернопль став третм мстом, яке вдвдали режисер Михайло ллнко та виконавиця головно рол ванна ллнко в межах допрем’рного туру.