Михайло ллнко працю над новим фльмом “Толока” з 2013 року. В листопад 2014 року старту спльнокошт-кампаня на пдтримку фльму: “Готово 45% фльму – це матерал, це вже не просто мря. Фльм стояв 15 мсяцв – зараз ми реанмумося”. Для завершення фльму “Толока” браку 2 мльйони гривень – саме цю суму команда збиратиме на платформ “Спльнкошт” (https://biggggidea.com/) – стежте за оновленнями на сайт.
Це для мене був величезний досвд. На вдмну вд американських фльмв, врятований брат виявився зовсм не братом Катерини, а коханим (boyfriend). Змнються крана, кордони назва, полтичний лад, не старють лише клька персонажв. Вн вдзняв картину, пд назвою "Толока", прем’ра яко буде в березн. Толока — це генетичний код укранцв, це порятунок, спасння. Власне, це й робить Катерина: попереджена про невдворотнсть виконання вироку (execution), вона знову знову зводить стни свого будинку, достеменно так, як це робили мльйони укранцв протягом ус сво стор. Яка б бда не руйнувала домвку, вона завжди знаходить сили жити. Як зазначаться, романтична балада “Толока” режисера Михайла ллнка створена компаню “ллнко Фльм” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Толока, як суспльне явище, коли люди гуртуються, щоб збудувати чи зробити щось разом – лейтмотив картини. Режисер:
Трейлер укранського фльму Толока: Нам його довгий час вмонтовували у пдсвдомсть. Бо ж надто нестабльне й хитке житло, що руйнуться нараз так само швидко поновлються— вдбудовуться, у найкоротший термн: зйшлися разом, потолокували ось вона, хата. Псля роботи в багатьох ноземних знмальних групах я зрозумв, що наше кно — це навть не самодяльнсть. Його закрплено у творах мистецтва, лтератур, кно радянського пероду. Запрошумо зареструватися,щоб гарантовано отримати запрошення на показ На фестивальному пол вони успшно працюють.
"Михайло знайшов те, що ми з вами, укранц, якщо глибоко заглянути, то ми зрозуммо, що ми живемо з вами на прекрасному гарному древньому дуб. — Дйсно, друга моя служба була за моблзацю. Сподваюся, моя вдповдь допоможе не лише йому, тому й пропоную як вступне слово до фльму Толока. Романтичну баладу за мотивами твору “У т Катерини…” Тараса Шевченка створили за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. ця актуальнсть почала заявляти про себе. Як зазначаться, романтична балада “Толока” режисера Михайла ллнка створена компаню “ллнко Фльм” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно.
Ц чотири фльми для мене принциповими не тому, що довгоочкуван, а тому, що х неможливо було зняти до 91 року. А дуже хотлося.