— Так вигляда, що багато картин, як би мали вийти цього чи наступного року, буде покладено на полицю?
Одне з завдань стрчки – змагатися з тими мфами, як нам нав’язують. — Червоною стрчкою у фльм проходять слова Тараса Шевченка А у т Катерини. Тому, щойно був готовий фльм Толока, я вдразу повз туди. Фльм починаться в далекому минулому закнчуться в наш дн. Коли я починав знмати “ТойХтоПройшовКрзьВогонь”, там потрбен був герой, який здатен на вчинок. Мен (студенту) одразу захотлося перетворити версю на сюжет, але сюжет вперто не складався. Очевидно, що з середини 90-х була глибока павза. За останн п’ять рокв вдбувся бум нашого кно. Головною геронею фльму - Катериною - стала актриса балерина ванна ллнко, на екран можна побачити також Дмитра Лнартовича, якого глядач впзнають за головною роллю у “Той, хто пройшов крзь вогонь”, вдомих акторв Богдана Бенюка, Сергя Романюка та нших.
Про Толоку я вже розповв, що я хотв знмати у 1967 роц. Читайте: Фльм “Я працюю на цвинтар”: про життя, смерть тамниц, як хова кладовище Головне, що врешт фльм дозняли. Решта фльму – сторичн под, час яких то пришвидшуться глобально то уповльнються так, що помтно, як вн довго тягнеться для герон, яка чека. У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбувся допрем’рний показ фльму Толока. Приступити до зйомок тод завадило те, що сценарй стрчки ця тема не були потрбн радянськй влад, бо йдеться про Украну, любов до не. Про це 29 травня повдомило Держкно на свой сторнц в Facebook. А коли я прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. Одну серю знма цей режисер, другу – нший, потм ще хтось. — Узагал головна пружина т де залишилася.
Стрчка вийшла у партнерств з фондом Повернись живим. Я пообцяв йому вдправити e-mail, мй лист до нього поступово перетворився на передмову до фльму — ми з однокурсником не бачилися пвтора року, мен довелося пояснювати йому ситуацю, яка склалася в нашому виробництв, перспективи фльму, згадати його вдвдування Украни. Там написано тльки, що було. Бо вон в нашй стор було багато, але, так само швидко, як хату знищують, вона так само швидко воскреса. Сподваюся, моя вдповдь допоможе не лише йому, тому й пропоную як вступне слово до фльму Толока. На кноекранах таких фльмв не було майже 60 рокв. За задумом режисера, першими глядачами Толоки стали вйськовослужбовц на передовй. Псля рчно перерви, повертаючись до виробництва фльму, команда “ТОЛОКИ” збира всх охочих об’днатися, як заведено в Укран, толокою навколо екранзац твору Тараса Шевченка.
Чарвна посмшка акторки Римми Зюбно...
Схож ключ: Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац Толока фiльм и онлайн Толока 2020 дивитися онлайн повний фiльм кно Толока 2020 дивитися онлайн кно Толока дивитися онлайн фiльм и онлайн Толока 2020 дивитися фiльм Толока без рестрац Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм дивитися фiльм Толока трейлер