А до того той афганець каже — досить хату мастити, я вам побудую справжнй будинок. буду цегляний котедж... бля Чорнобильсько АЕС у 1986 роц... знову термново треба скликати толоку, бо зима не чека. У тих роздумах вона поднан два боки одн медал чи хати. Укранська хата живе вд вйни до вйни... Толока — це генетичний код укранцв, це порятунок, спасння. Але все ж таки час будувати щось нше, мцне надйне, щоб не можна було спалити чи зруйнувати.
— Ви брали участь в ООС? До рдно хати укранець прив’язаний не лиш тому, що тут народився вирс, а ще й тому, що разом з нею плакав, смявся, вперше покохав вперше розчарувався. А глядач, як побачили фльм на до прем'рному показ у всеукранському тур, в соцмережах пишуть, що це нацонально-патротичний сюрреалзм. Бо якщо йому сподобаться, то. У титрах також наголошено на тому, що картину доповнено неоприлюдненими мистецькими деями Юря ллнка та вана Миколайчука. Життя — це театр, театр двох рзновидв: пересувний стацонарний. Над музикою працював гурт Мандри, зокрема Сергй Фоменко.
Клька рокв я витрачав, щоб пояснити, що таке "Фучжоу", клька рокв знмав у режим негарантованого фнансування, а коли приносив новий сценарй, все повторювалося: "Вибачте, Михайле Герасимовичу, у вас перед тим був хороший фльм "Фучжоу", а що ви принесли тепер? "Сьомий маршрут"… Така доля час вд часу переслду багато кого. Зараз побоювання, що значна частина буде орнтована на росйський ринок, а це означа, що будуть знмати фльми росйською мовою, у фльмах гратимуть росйськ актори. Сам врш займа 3 хвилини екранного часу звучить у виконанн лялькових персонажв пересувного народного театру, який називаться вертеп (Vertep). Головн рол в Толоц виконали ванна ллнко, Дмитро Рибалевський, Василь Кухарський, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович, Костянтин Войтенко, Мирослав Гай, Сергй Романюк, Олег Примогенов та нш.
Назива фльм романтичною баладою та першим кно за мотивами твору Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Фльм змнювався змнювався. Там написано тльки, що було. З трепетом чекав, коли побачу вже змонтоване кно. Коли вн побачив ус т под, "тьохнуло".
ТрейлерМи з Фотосом вчилися у Михайла Ромма з того часу пдтримумо дружн стосунки. Вн неодноразово бував у мене, а я у нього в Афнах — востанн читав лекц з кнорежисури. Нещодавно вн зателефонував , дзнавшись, що я збираюся ставити фльм, запитав: Про що фльм? Вдповдь виходила за меж телефонно розмови. Я пообцяв йому вдправити e-mail, мй лист до нього поступово перетворився на передмову до фльму — ми з однокурсником не бачилися пвтора року, мен довелося пояснювати йому ситуацю, яка склалася в нашому виробництв, перспективи фльму, згадати його вдвдування Украни.