У фнал з’являться укранська народна камасутра, що перемага свою любов’ю. ллнко ззнався - йому не вриться, що це нарешт сталось. Його новий фльм – романтична притча, метафоричне кно, майстерна мистецька робота укранського режисера, кажуть фахвц, де використан тонк вдал художн образи, а ще це кно з глибокими смислами, де багато гумору над, що все буде в укранцв добре. Та зняти так фльми в Радянському Союз було неможливо. Кожне випробування руйну хату Катерини. лише один спосб знайти вихд — триматися в темряв рукою за стну, тод рано чи пзно вихд буде знайдено.
Це фльм, я думаю, неодноразового користування. Вона, як не дивно, не залишила слду н в лтератур… принаймн я не знайшов. Бо укранськ жнки дуже мудро керують процесами. Ми сидли бля старо хати, крито сном. З Львова розпочався допрем’рний показ. Кожне випробування руйну й хату Катерини. Звсно, директор Довженко-Центру ван Козленко не мг оминути тако под Якби не толока, не було б де й зустрти свого коханого.
Впевнений, що попереду нас чека багато свтлих моментв. Кнофльм “ТОЛОКА” Михайла ллнка – екранзаця врша Т. Якою була хня реакця на фльм? UA Group Сергй Созановський у компан продюсера рини Костюк маркетинг-директора компан Полни Толмачово Як змнювалися ви ваш картини з роками? За задумом режисера, першими глядачами Толоки стали вйськовослужбовц на передовй. Фльм Толока за вршем Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост – перша масштабна екранзаця твору Шевченка за часв Незалежност Украни.
У мене завершився перод розробки режисерського сценарю. Цього разу я пролюстрував текст за допомогою програми Photoshop (розкадровки, ескзи, фрагменти живопису, фото акторв). Ранше я цього не робив, але тепер доведеться шукати додатков кошти, а для цих пошукв потрбен досить повний макет фльму. Вн вже готовий.