Олесь Санн вдомий як кнорежисер, актор, оператор, продюсер, музикант скульптор, але цього вечора у кнотеатр Кивська Русь вн був присутнй насамперед як глядач
Я навчався у московському ВДКУ. Якою була хня реакця на фльм? Париж-Монреаль-Торонто2004-02-11 Досить так поздив добряче: було приблизно 60 показв. Вн похав на пожежнй машин з надписом Чорнобиль 1986. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка, – тод вс пазли склалися. Можна укранською зняти якусь комедю чи какой-то водевльчик, а якщо йдеться про серйозн реч, то, вибачте, село село, й як там можуть бути серйозн флософськ розмови. Толока – це символчне зображення останнх 400 рокв укрансько стор. А так хата з мешканцями нагаду радше театральну трупу, яка посеред вистави кидаться ткати, забачивши чергову атаку агресивних сусдв. У фльм "Толока" народний артист Украни, лауреат Державно прем Украни мен Олександра Довженка, лауреат Нацонально прем Украни мен Тараса Шевченка, лицар ордену "За заслуги I, II III ступенв", лауреат театрально прем "Кивська пектораль", лауреат прем сьомого Мжнародного театрального фестивалю Academy of Performing Arts Awards (Пекн / Китай) в номнац "Краща чоловча роль" навчить глядачв ловити використовувати кульову блискавку в лкувальних цлях!
Це сторнка для вражень про кно. нод непомтно, нод яскраво. Моя оцнка кнематографчнй притч Толока – дев’ятка за десятибальною шкалою, з примткою: метафорична екранзаця балади Тараса Шевченка вд культового режисера. Думаю, у телевзйнй верс буде час, аби поговорити на цю тему, спробувати дати вдповд на порушен вами питання. У Тараса Шевченка маленька балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. 3 листопада стартувала краудфандингова кампаня для нового фльму Михайла ллнка Толока, який екранзацю твору Тараса Шевченка. Фльм Толока – це романтична балада про хату толоку, Украну та вйну. Режисер пдмтив, що не кожен мер приходить на так культурн под.
Ба бльше — сторя хати незрдка розгруться у вертеп, народному ляльковому театр. Ми подалися на вдповдний грант одержали пдтримку. Це спльна робота, яка, на жаль, не знайшла свого вдтворення навть у пснях. Вона дос молода, сильна, знову знову вдбудову зруйновану хатину", - каже Михайло ллнко на пресконференц. нчого у них не виходить, бо толока, — розповв Михайло ллнко. Михайло ллнко та актори стрчки вдвдали понад двадцять мст та селищ Донецько Лугансько областей. Украна була, , буде може нам треба перестати панкувати, а треба дуже добре подумати, як толокою ми побудумо таку Украну, яку хочемо бачити. Якби я тод почав знмати стрчку, я би знмав ншу актрису, бо ж потрбна була доросла жнка, а не двчина. Як виявилося згодом, не брата, а коханого. Для мене такий характерний момент: псля 1991 року я зняв чотири фльми: Фучжоу, 7-й маршрут, ТойХтоПройшовКрзьВогонь Толоку.