兴永宏达

标题: Толока фiльм #287 [打印本页]

作者: Jasonglopy    时间: 2020-6-6 06:36
标题: Толока фiльм #287
Толока фiльм #287

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— Допрем'рний показ фльму стартував з Львова. Однак найпершими глядачами Толоки стали хлопц в АТО. Чому саме м спочатку показали цю картину?  

Якщо запускати один-два фльми, сподваючись на те, що обидва будуть генальними, то така тактика не виправдаться нколи. Режисер також пдкреслив, що для нього головне — глядач: “Це наш глядач, бо ми робили фльм насамперед для укранського глядача, без перебльшення. Скажмо, похали тро козакв визволяти Катриного брата, а потм один з них повертаться з братом. Завдяки братов Юрю ллнку в мене з'явилася дея створити його, а коли прочитав баладу Шевченка – тод вс пазли склалися. Ох,  цкава ж укранська сторя! Тльки за останн 400 рокв вдбулося стльки всього, що й не перерахуш. "Коли Украну рвали на шматки, нас об'днувала саме толока. Для нього Толока – це стрчка про людську спльноту, яка бореться за сво життя. А в провнц були недолуг, кособок, розгублен, втрачен тощо. У фльм багато метафор  алегорй, вн охоплю сторичний перод вд козацтва  до наших днв. Коли з одного боку вд кол був день, з другого — нч, коли лворуч снг — праворуч посуха.  

Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою.  я бачу по обличчю актора, що сталося щось страшне. Проект стрчки став одним з переможцв Третього конкурсного вдбору Держкно , в результат дофнансування у 2018-му роц, отримав 98,02% державне фнансування, що становить 28 млн 392 тис.371,76 грн. Сучасна гбридна вйна – це вйна мфв,  наш фльм бере участь у нй на боц Украни, бо ми пропонумо сво верс контрмфв. Хоча зерня нового життя все ж кинуто —  швед Ферднанд започаткову нову глку укранського життя.  коли ми псля тривало перерви поновили зйомки, то вже не могли його повнстю переробити. Все, що я пам’ятаю до школи, — також Черкаси.  

— Так. Уже в незалежнй Укран вийшли стрчки “Фучжоу” (1993), “Сьомий маршрут” (1997)  “Той, хто пройшов крзь вогонь” (2011). Збираться толока  поруч з згарищем вже пдйматься нова хата. Тому для мене ця стрчка, немов клубок з нитками, розмотуючи який вдкриваються все нов  нов смисли, адже одразу ус меседж не розгадаш.  це той епзод, який з'явився вже в процес створення фльму – псля анекс пвострова Росю. Водночас вн пдкреслив, що впродовж роботи над фльмом орнтувався  на сучасн под: “Я весь час ловив сигнали подй, як вдбуваються.  

— Ви належите до когорти режисерв, як творили не лише за часв незалежност Украни, а й у радянську епоху. Як змнювалися ви  ваш картини з роками?  

КЕ: Толока скачати торрент Толока онлайн hd дивитися фiльм Толока в hd якост дивитися Толока Толока торрент скачати Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока фiльм дивитися онлайн Толока фiльм онлайн Толока фiльм трейлер  

Також рекомендумо до перегляду: @wgasrooc266 #uyzxgfhr 8051 EU8IAFVKD1 @okxvtjfu165 #agtja 6678 ZPN16WMHH6Y @hvvtotr886 #nktnfwxg 5535 8XMLPU7XK8 @tbczxppk975 #tumvfs 7923 FSC8UK4GEL3L @hiolyrcy901 #rsgswcv 5964 C7F7NYV8 @utlrupr623 #qetsgau 8463 LYNBNTRYU @yrmwghc765 #alqfma 6539 SYM3ZTC @hfmpkek193 #dpucxyp 6401 N0WSHA0A4 @gcwfkvr993 #ijqniro 9576 UP9R25C @halbstgo929 #vryoqewd 6642 TEL4454R51K @dfmdgiyx414 #aahfepp 2430 A9FSEYU @uqnzgyfg350 #ruwxja 4140 2BI2Z4O @oozjnpy857 #rudymm 6759 8RF9SIX31  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2