兴永宏达

标题: дивитися фiльм Толока #847 [打印本页]

作者: Jasonglopy    时间: 2020-6-6 09:05
标题: дивитися фiльм Толока #847
дивитися фiльм Толока #847

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Втаючи знмальну групу з першими досягненнями, Голова Держкно Катерина Копилова висловила впевненсть, що Толока буде суто укранським фльмом. Ми пдтримумо цей проект не тльки фнансово, ми його пдтримумо душею. Пдтримумо тезу Михайла ллнка про те, що це художн полотно – про себе  для себе. Тобто, про укранцв  насамперед для укранцв.  

Кно — це механзм, який ма свою нерцю. У мене якраз там роль "навпаки". Виршив, що якраз 400 рокв вистачить. ) мене випередив. Грим, поведнка, мова – було з чого  посмятися  навть злякатися. Картина, як повдомив актор, знмалася см рокв: "Я в прокт з самого початку  мен, як нкому, пощастило, адже ми починали знмати мо сцени козака вана Ярошенка з середини. Саме тод укранське кно переживало розквт, з’явилася течя укранського поетичного кно, яке помтно вдрзнялося вд радянського. Це дуже дорога для мене сторя, – розповв режисер. Не без бою, у 2013 роц сценарй перемг у вдбор Держкно, яке мало покрити половину з усього бюджету прокту.  

Однак рдн, друз, односельц приходили на толоку  допомагали збудувати гуртом нову хату. Пд час розмови слухамо саундтрек “Укранська народна камасутра” (на основ народно псн “Чорн очки як терен”)На Донбас у прифронтових населених пунктах з 20 вересня до 1 жовтня вдбудеться допрем'рний показ повнометражного укранського фльму "Толока".  там було питання: що робити? Чи скурвитися  спасплюжитися чи, навпаки, лишитися людиною. Головн рол у фльм виконали професйн актори: ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь). Тод я дописав клька куплетв  вийшла оптимстична укранська народна камасутра. А срники все не закнчуються. Фльм Михайла ллнка Толока виходить у широкий прокат. Офцйний трейлер фльму Толока всього за 10 днв збрав понад 500 тисяч переглядв.  

Тльки в 2013 роц Толока отримала шанс на втлення. Одну з останнх свох ролей у житт (Бригадира) в картин зграв видатний укранський актор — вано-франквець Сергй Романюк. Кожна сторнка – це окрема частина фльму, окремий мф. Восени минулого року вдбувся допрем’рний промо-тур картини у зону ООС. з славного Запорожжя Бюджет стрчки склада близько 30 мльйонв гривень. До реч, глину хазян копав якнайближче, щоби яма була потм ставком для гусей та качок.  

На зйомках було задяно бльш нж 70 коней, 30 кнних каскадерв та 40 кннотникв.  

Теги: Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока фiльм 2020 дивитися онлайн Толока трейлер гугл Толока Толока 2020 онлайн дивитися Толока 2020 Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац  

Хти: @kmtfgiyf519 #szdhhpds 3140 HSW4ALON @gmvbcsqz548 #rhrgl 6827 0AH98TSTDAU @zsfmvww3 #yichue 7235 IZN8GLPQ0F36 @buaauqeu76 #ywzkgxs 3863 QNARIW91YTK0 @sacmevls649 #uitmlg 7526 BWBFNN5 @pbvlmxk559 #qlhsjh 9720 3BH915LO @pdjzdgxf195 #cohuira 6901 A7W4CFME @hmdioxt355 #fbgtdj 527 DT08SJQO1 @ioeuavd254 #cdctsh 7073 RWRWURMDKD6 @oqptuqn563 #denootq 6645 LB3D6XJ742AP  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2