У головних ролях: ванна ллнко, Богдан Бенюк, Дмитро Лнартович
Читайте також: Найочкуванш укранськ фльми 2020 рокуДовгоочкуваний фльм Михайла ллнка Толока вийде у всеукранський прокат 12-го березня. Мене вразила сторя наших двчат на передовй, як евакуюють поранених з польових госпталв до стацонарних. сприймають не як звичайне кно, а, скорше, як певний лтопис стор Украни в художнй форм. Дво з трьох козакв загинули, а третьому вдалося врятувати брата, який насправд виявився коханим Катерини. Цьому сприяла спвпраця фльму з Фондом "Повернись живим" Вталя Дейнеги. Молодого хлопця викликали просто з новослля на роботу.
На сайт Зеленського з’явилася петиця про порятунок Центру Довженка У результат дофнансування картина отримала державну фнансову пдтримку розмром майже 28,4 мльйони гривень, що становить 98% вд загально вартост виробництва. Михайло ллнко — укранський кнорежисер, сценарист, актор, академк Нацонально академ мистецтв Украни, Заслужений дяч мистецтв Украни, Лауреат Державно прем Украни мен Олександра Довженка (2007). Посплкувалась з знмальнорю групою журналстка Гал-нфо. “На початку вйни я часто здив з свом попереднм фльмом з фрагментами “Толоки” до бйцв на Схд: вд Щастя до Маруполя, показував фльм у блндажах, просто неба, там, де нема кнотеатрв. Над стрчкою працювали з 2013 року. Так, я похвалив.
Фльм "Толока" – це грова приставка до стор Украни. Без любов без спльноти неможливо жити. Засновники постродакшен-компан Coffeepost, продюсери Андрй Роговченко та Дмитро Данилов тут не просто так: Coffeepost також була залучена до створення фльму Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. от студенти обдирали колна, лкт, не давали цьому м’ячу впасти, вдбивали його – показували результат, зокрема на дуже знаменитих фестивалях. У цьому ж роц я дзнався про вождя нданського племен — нашого укранського хлопця (про це йдеться у фльм ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Привдкрити завсу втчизняно кнондустр погодився митець з династ режисерв Михайло ллнко. Михайло ллнко — укранський кнорежисер, сценарист, актор, академк Нацонально академ мистецтв Украни, Заслужений дяч мистецтв Украни, Лауреат Державно прем Украни мен Олександра Довженка (2007).