Багато разв з Украною прощалися, але кожного разу вона вдроджувалася, як укранська хата. Звичайно, це грк уроки стор, в одному фльм не можна збрати вс вдтнки. У фнал з’являться укранська народна камасутра, що перемага свою любов’ю. А наше завдання врешт-решт вирватися з зачарованого кола, в якому перебувамо не одне столття.
Свй вибр вона доврила дол: пообцяла стати дружиною тому, хто визволить з полону брата. Тому знову довелося вдкласти задум. З людьми, що попри вдчай, навть в обмеженому оточенн не втрачають ври. Коли бда - збираються на Майдан разом перемагають. А одню з ознак поетичного кно для мене поезя.
Це не випадковсть, ми чимало зробили для того, щоб там був герой, просто як статус. Команда фльму “Толока” режисера Михайла ллнка оголосила про початок спльного благодйного прокту з Фондом “Повернись живим”. За пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни Фльм народжуться багато разв – пд час виникнення задуму, потм коли пишеться сценарй, а дал – на кожному новому етап, з кожним новим членом знмально групи, з кожним затвердженим актором, з кожним знмальним днем, пд час монтажу створення музики… — Зараз буде велика подя для мене , безумовно, для режисера, у якого я знмався — це Михайло Герасимович ллнко. Не без бою, у 2013 роц сценарй перемг у вдбор Держкно, яке мало покрити половину з усього бюджету прокту. Тому знову довелося вдкласти цей задум. 12 -го березня 2020 року вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм, створений за мотивами твору Тараса Шевченка.
Вн опинився з такою психчно хворою, агресивно налаштованою людиною вч-на-вч, це могло стати фналом його життя. Добрий задум майже музичного викладу стор у форм клпв. Йому дсталася роль Бригадира. Втм, я вдхилився, а у фльм важлива тема, яка об’дну вс сюжетн лн. Толока ма таку властивсть перетовкти бду. Прем’ра “Толоки” запланована на 2020 рк. Фото: Пилип ллнкоУ Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв.
Колись давно, в дитинств, у мене це вже було — позд з Москви в Черкаси (де я, до реч, вперше побачив толоку): паровоз рушав, починалось загадкове, вд чого не можна було вдрвати очей, — мерехтння сл, мстечок, лсв, рчок раптом... Семафор у дикому пол — зупинка! тод можна було роздивитися кожну травинку, кожного метелика та невдомого пастуха з трьома козами.