— Так, ми планумо шукамо можливост, бо матерал, що не ввйшов у повну версю "Толоки", надзвичайно кношно якост. Ми саме в процес перемовин з телеканалами пошуку невеличко суми для нвестування майбутнього фльму, щоб перетворити вдзнятий матерал на яксний телепродукт.Фльм Михайла ллнка Толока виходить у широкий прокат. Про це 7 лютого повдомили Гал-нфо у прес-служб Льввсько мсько ради.
Коли я був у Болгар, до мене пдйшов один режисер, котрий намалював мен дуже сумну картину. На жаль, у 1987 роц наш фльми нхто нде не дивився. Селяни знали, що сьогодн ти врятуш сусда, а завтра вн тебе. Офцйний трейлер фльму: Романтична балада Толока створена компаню ллнко Фльм за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Красногорвка”, - йдеться в повдомленн. У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбувся допрем’рний показ фльму Михайла ллнка Толока, знятого за мотивами балади Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Домовляюсь про це з акторами перед кожним дублем (нагадую, наполягаю, погрожую).
Але мж цим всм мали пройти роки. Продюсер режисер Ольга Безхмельнцина, як Скрипка, полюбля квти. Катерина у балад Шевченка уявляться якоюсь такою фатальною жнкою, заради яко будь який чоловк пде на смерть. У ввторок, 25 лютого, у Львов вдбувся допрем'рний показ фльму Михайла ллнка "Толока". Картину вдбрано для участ в Презентац проектв WORK-IN-PROGRESS третього за свтовими рейтингами мжнародного кнофестивалю у Карлових Варах та на Одеському мжнародному кнофестивал у липн 2013 року. Як каже сам режисер, "Катерина знову й знову зводить стни свого будинку, як це робили мльйони укранцв протягом ус сво стор. Запитання з залу щодо того, чи буде фльм презентований на стримнгових сервсах, режисер переадресував Пилипов ллнку, який також продюсу Толоку
— Загалом, я йшов до прем’ри набагато бльше. Я трохи нтерпретую, але, по сут, факт залишаться фактом — прозвучало, що укранська мова не годиться для серйозного кно. У фльм "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" – натуральна укранська толока поруч з нданськими вгвамами. Вони щодня мають розповсюджувати так коди. — Як говорив великий Григорй Савич Сковорода: "Займайся тим, що тоб подобаться".
А режисер Сергй Шляхтюк розповв Знай.ua, як проходив кастинг у комедю "Мй ддусь - Дд Мороз".Багатостраждальний укранський довгобуд Толока режисера Михайла ллнка обзаввся другим офцйним трейлером.