Спродюсували картину Михайло ллнко, Пилип ллнко, Маранна Новкова, Андрй Рзоль, Максим Асадчий, Олег Щербина, Юля Чернявська та Вталй Шереметьв.
Читайте також: "Кборги" побили рекорд укранського кнопрокату за всю сторю незалежност Дивться також вдео про те, що рма Втовська розповла про два нових фльми: Особливо актуально це зараз, коли сучасна Катерина ледь не лишилася без хати, а пвнчному сусду таки вдалося вкрасти шматок покрвл. — Так, ми планумо шукамо можливост, бо матерал, що не ввйшов у повну версю "Толоки", надзвичайно кношно якост. А ще змусить роздумувати, чому сторя повторються щоразу Катерина лишаться без даху над головою. Думаю, наступний точно буде про Украну.
Про пошук геров “Толоки” Так один з козакв спадкував сторю вана Миколайчука, яка насправд сталася з ним. Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була “скраю”, а завжди у центр громади. А прем’ра – 12 березня. Стрчка стала переможцем третього конкурсного вдбору Держкно отримала понад 28 млн.
Вона дос молода, сильна, знову знову вдбудову зруйновану хатину", - каже Михайло ллнко на пресконференц. Там зовсм не т питання, як хвилюють нас тут. А ось нова голова Держкно Марина Кудерчук з чоловком Мене запитують, чому в фльм не вдображен под останнх рокв. Про це Gazeta. Восени минулого року вдбувся допрем’рний промо-тур картини у зону ООС. Це яскравий приклад укранського поетичного кно, не притаманного сучасност. Сьогодн Украна дола фатальне коло, помчаючи його кордони кров'ю – йде вйна.
Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, - переконаний засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега.