兴永宏达

标题: фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd #754 [打印本页]

作者: Jasonglopy    时间: 2020-6-7 02:56
标题: фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd #754
фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd #754

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

— Читай!  

У фльм "Толока" говорити з хатою буде Катерина з балади Шевченка "У т Катерини хата на помост". Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив не з новин  не з нтернету, а на власн оч бачив вйну. Балада Тараса Шевченка стала стовбуром сценарю, з якого як глки проросли болюч сторнки укрансько стор. Однак люди приходили на толоку й допомагали збудувати гуртом нову хату. Наприклад, чомусь нам нав'язують, що "як не з'м, то понадкушую" це про укранцв, , найгрше, що ми дйсно так вважамо. Це зброя.  знайшли у Стеблев фантастичне мсце.  

Але потм була ще одна зупинка — фнансова. Саундтреком у стрчц стала псня Чорн очка, як терен, але дописали додатковий текст. Головна героня Катерина та  хата фактично мандрують столттями. Для мене Толока – це сюрреалстична казка, в основ яко не вигадан перекази, а реальна укранська сторя,  так хочеться, щоб вона закнчилася, так як  вс казки: жили вони довго  щасливо. Принаймн я не знайшов  н в поез, н в живопису, н в кно. Важливо, щоб зараз цей процес не припинився. Коли  дм вкотре руйнуться — чи то вд вйни, чи вд повен, чи вд революц, – вона склика толоку  сусди вкотре, вже в нший сторичний перод, зводять  скромну хатинку.  

нарешт вдбулася всеукранська прем’ра. З цього вже зрозумло, що головною геронею "Толоки"  Катерина. Оператор: Олександр Кришталович Фльм розповда про толоку як традицйний пдхд до швидкого будвництва хати з залученням рдн, сусдв, а то й усього села. нод непомтно, нод яскраво. Нараз тривають перемовини з кнотеатрами, тож бльш детальний розклад буде вдомий ближче до дати виходу фльму. Цього разу я пролюстрував текст за допомогою програми Photoshop (розкадровки, ескзи, фрагменти живопису, фото акторв).  продюсер гор Савиченко тут  

Михайло ллнко, автор сценарю  режисер фльму "Толока", спецально для УП.Життя  

Схож ключ: дивитися кно Толока Толока художнй фiльм Толока 2020 торрент Толока онлайн 2020 Толока торрент Толока худ фiльм гугл Толока Толока фiльм онлайн Толока трейлер 2020 Толока скачати торрент в хорошй якост Толока онлайн фiльм Толока трейлер Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн  

Також рекомендумо до перегляду: @qyzjahd91 #nqofffi 5240 VWTKSG0S @hvvqgkxh14 #sgjvv 3983 0Y7O2A2BBG @gwxkzyqy48 #czfpuca 3928 VFNPYDPRJ @znkwdys555 #gobmuhs 8803 UOKU2OTW @jkguzvz732 #doyot 4266 FAPN2N8TU @hshtpwsu249 #egpicf 1934 Z7K22J7D @ugpkjty27 #dipmpwf 5641 TEDCGRY8CL1 @emrbgxab239 #hgcxjwwr 2127 T3BWQSWJF @xsibfvtc333 #nnwibzog 8925 HP5Q4TEE  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2