Я дуже радий, що особливо останнм часом герой пшов на екрани. Це сторя Украни з часв коззачини до вйни на Донбас. Але настав час думати про те, щоб не лише вдновитися псля чергово агрес, а як не стати жертвою надал. “Вк укрансько хати короткий, але толока перетовкла не одне горе, коли у фнал Катерина знову повертаться до сюжету врша, толока перетворю особисту трагедю на безконечну псню вдроджень, у яко нколи не буде останньо строфи – саме це стверджу драматична кнобалада, що вироста з поетично мнатюри укранського геня Тараса Шевченка”, – йдеться у повдомленн. Життя — це театр, театр двох рзновидв: пересувний стацонарний. Нагадамо, представлено мжнародний трейлер фльму про Донбас "Земля блакитна, нби апельсин". Нижче ви знайдете перш кадри за хньою участю. нове видання Семена Голого Ломако-Внн-Пух Ламанчський так само редагу, видаючи йому правильну довдку — той полиша зону безуму. Це яскравий приклад укранського поетичного кно, не притаманного сучасност. У т Катерини хата на помост.
Перспективи для фльму ховаються в туман: якщо не знаходиться мсця на нацональному екран для 10-хвилинного анмацйного фльму, який вже збрав урожай головних призв на МКФ, то хто може гарантувати екран картин, яко ще не знято? Стар кнотеатри вже вмерли, а для нових потрбна копя Долб (Dolby). Але хоч би там як було, скльки б разв не намагалися поховати Украну, не вдаться! це якась тамниця. Зрештою, символ толоки говорить про взамопдтримку та допомогу, яка потрбна укранцям, щоб збудувати сильну державу. Роль Катерини в Толоц викону ванна ллнко. Водночас голод назрвав. Це суха нформаця про фльм, яку не завадило б знати до перегляду. Я думаю, що з ростом кнотеатрально мереж, все одно будуть продовжуватися пошуки нестандартних форм. ** З нтерв’ю директора студ м.
Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован до фонду спрямован на допомогу арм. А фнал — яскрава, емоцйно суперпозитивна Толока на новий лад. Саме тод укранське кно переживало розквт, з’явилася течя укранського поетичного кно, яке помтно вдрзнялося вд радянського. Але нби згори почув пораду — напиши йому довдку. Лише наприкнц фльму замсть старенько шевченквсько хати у Катерини з’являться сучасний цегляний будинок, та й то ненадовго, цього разу його руйну Чорнобильське лихо. Толока, як суспльне явище, коли люди гуртуються, щоб збудувати чи зробити щось разом – лейтмотив картини. Для нього Толока – це стрчка про людську спльноту, яка бореться за сво життя.
Вк укрансько хати короткий – вд вйни до вйни. Швидко руйнувалася хата, але й воскресала ще швидше, бо поруч завжди була глина, очерет, горбатилася степова акаця, а головне – толока! Якось я почув ц думки уголос вд брата. Ми з Юрою сидли перед старою хатою в сел Бучак, де лтом 1967 року вдбувалися зйомки його фльму “Вечр напередодн вана Купала”.