Це дуже схоже на вкид контраверсйно нформац, яка не вдповда няким канонам нормального усвдомлення проблеми. Раптом укранська мова другого сорту. Вкно Овертона працю дуже просто: шокова нформаця ма пройти стад, остання з яких – законодавче закрплення цього вкиду. Спочатку як шок, а потм все нормально. Насильницька укранзаця Украни – це фантастика. Це характерно для роботи спецслужб.
Ми вже можемо подлитися успхами в промоушен Толоки. Коли в кадр Богдан Бенюк (вн у фльм Внн-Пух Ламанчеський), то й погрожувати не доводиться. Там написано тльки, що було. Вк укрансько хати короткий - вд вйни до вйни. Коли господар ма мнмум того, що потрбно для хати, склика усх. Пд час першого туру з показом ми були знайом ранше, якось несподвано перетнулися на блокпосту. Бо без бульйону розчину не буде дамантв. Потм у мене був перод становлення, де був спорт, була вулиця. Це ж не лише будвництво дому.
Одну з них за допомогою Богдана Жолдака надрукували у журнал Березль, здаться, у 96-му. Врш Кобзаря фактично стовбуром сценарю стрчки, який оброста глочками укрансько стор, тривалстю у 400 останнх рокв. До того ж, Толока стала одню з 19 стрчок, що потрапили до програми Work-In-Progress кнофестивалю у Карлових Варах. З ншими акторами треба вддати належне нашим гримерам, як вдмотували плвку на п'ять рокв назад омолоджували х". Хочеться, щоб цей фльм подивилося якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. Я навчався у московському ВДКУ. Сьогодн негативного значення у нас набуло словосполучення укранське кно.
А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. Команда фльму також оголосила, що Толка – це спльний проект з фондом Повернись живим. Нараз нхто не зна програми, планв. Тим бльше, що довгий час у нас перепродавалась крадена продукця. Тому важливо, щоб навть на рвн субтитрування глядач сприймав фльм.