В основ сюжету стрчки – один з творв Тараса Шевченка, а хронологя д простягаться аж на 400 рокв. Чи були так у вас? Майдан, волонтерство – теж толока, збр людей заради спльно мети, – каже Михайло ллнко. Рк забивав цвяхи, побув на репетицях, пдготувався добряче. З приходом незалежност стало бльше свободи, але про укранське кно не дбали на державному рвн. — А хто першим почав працювати з вами над цю картиною? за цей час сторя Украни перегорнула дуже драматичн сторнки.
У чому поляга укранський нтерес? На збори залишилося ще 172 дн. Письменники: Михайло ллнко, Тарас Шевченко Стрчка знята режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. У фльм "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" – натуральна укранська толока поруч з нданськими вгвамами. Виходить у широкий прокат “Толока” 12 березня.
Нахали гост. За сюжетом фльму одна укранська хата стоть у центр подй укрансько стор останнх 400 рокв. Стрчка вийшла у партнерств з фондом Повернись живим. Це почалось ще до трипльських часв. Я не знайшов у поез, в живопису, не знайшов тако окремо теми в кно. Чому саме м показали цю картину спершу? дея сценарю з'явилася у режисера Михайла ллнка ще 50 рокв тому у розмов з братом Юрм ллнком. Я лишився в Кив, працював на вйськовому телебаченн, бльш приносив користь там, паралельно працював у мюзикл "Got to Be Free". я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер.
Це приниження, яке було сказано, а вибачення перед Украною не прозвучало. Отже, такий режим на канал. Освчена та культурна людина не може допустити такого. Потрбно боротися.