Коли я почув цю розповдь, спитав, чи записана вона в вана як сценарй, чи збираться вн екранзувати цю сторнку свох спогадв. Вдмовитися вд толоки вважалося грхом та вимагало сповд, каяття спокути. З ц нагоди команда фльму оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим презенту другий трейлер стрчки: Акторська гра: чудов психи та звичайна Катерина вана Франка, 8) 27 лютого о 19:00. Скажмо, ми довго не могли визначитися, де знмати останню сцену толоки. Довдка. — Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали учать в сторичних подях у будь-який спосб — то зможете вдчути, що вн про вас. Посплкувалась з знмальнорю групою журналстка Гал-нфо. Про це повдомля пресслужба Держкно.
Про не ще не сказав. Однак 2018-го роботу над фльмом вдалося завершити, а 12 березня ц.р. Псля затяжно хвил цунам депресивного антигероя – ми бачимо, скльки людей втлю цей мпульс, який пригнчували чи навть забороняли”. так розгортався сценарй, який привв сюжет фльму у наш дн. вступив на бюджет. “Толока” став четвертим у цьому списку.
Вышел первый трейлер большого украинского долгостроя Толока от режиссера и сценариста Михаила Ильенко, решившего снять амбициозную аллегорию о многовековой многострадальной украинской истории на основе поэмы Тараса Шевченко Катерина. Для того, щоб розгорнути широку сторичну панораму, я зробив припущення, що шукали брата 400 рокв. На кноекранах таких фльмв не було майже 60 рокв. Героня обця сво серце тому, хто визволить з невол коханого. Шевченко – актуальний поет дозволив пофантазувати. Все, що я пам’ятаю до школи, — також Черкаси. з нами бльше нема актора Вталя Лнецького.
Михайло ллнко використав у фльм дитячий спогад укранського актора вана Миколайчука.