* Тарас Шевченко. У т Катерини хата на помост. Кос-Арал, 1848 — заслання.
com/) – стежте за оновленнями на сайт. Залишилося багато матералу, який не увйшов у двогодинну версю для кнопрокату. Але, як не дивно, вона не залишила слду в укранськй культур. Картина ма настльки сильний художнй вимисел, у нй дуже передан епохи. Добрий задум майже музичного викладу стор у форм клпв. Пски, с. Мене вразила сторя наших двчат на передовй, як евакуюють поранених з польових госпталв до стацонарних. Пшов розголос по всй лн зткнення, щоби й нших вйськових запросили подивитися фльм. Вдвдування фльму за запрошеннями. А чекати довелося досить довго.
Продюсер Good Morning Films Артем Колюбав вдвдав подю разом з дружиною А творчий задум ц стрчки в режисера-постановника, автора сценарю та одного з продюсерв Михайла ллнка виник бльш нж 50 рокв тому. — Так, ми планумо шукамо можливост, бо матерал, що не ввйшов у повну версю "Толоки", надзвичайно кношно якост. В робот над вдео музичного супроводу стрчки взяли участь Ганна Заклецька, ванка Червнська, Леся Галина Тельнюк, ван Леньо, Олег Михайлюта (Фагот), Тарас Компанченко, Богдан Бенюк, Роман Коляда, Володимир Лавренчук, саунд-продюсер Сергй Фоменко (Фома) та продюсер Андрй Рзоль. Дуже допомг у цьому Мирослав Гай. Авторка: Тетяна СкороплясХата народжуться пд час толоки. Не знаю, що ще так може об’днувати. Це сторя Украни з часв коззачини до вйни на Донбас.
Хочеться, щоб цей фльм подивилось якомога бльше глядачв, — наголосив генеральний директор компан Ukrainian Film Distribution Андрй Дяченко. Я фантазував, вигадував, шукав про толоку в лтератур, у живопис, в казках – нде нчого знайти не мг. Ця розповдь, наче притча, пролта крзь сторю Украни, вдтворю драматичн та герочн епзоди. У центр всього – взуальний ряд, нби не читаш, а дивишся поетичний твр. Потм у мене був перод становлення, де був спорт, була вулиця. Бо, якби не ц люди, було би нам сутужно. Про це 29 травня повдомило Держкно на свой сторнц в Facebook.
См гривень з кожного квитка на "Толоку" будуть перерахован до фонду направлен на допомогу арм.