Мажорна тональнсть кнцвки вселя глядачам надю, що все ж таки укранцям вдасться розрвати коло трагедй, нарешт збудувати хату, яка простоть вки котру знову не доведеться вдбудовувати. Нема того в свт, "Толока" - довгоочкуване укранське кно, якому вдомий режисер Михайло ллнко присвятив 50 рокв життя, починаючи вд задуму фльму до його втлення. Була ще одна важлива грань – добровольц та волонтери АТО, до яких я здив протягом 2014-2016 рокв, показував “ТойХтоПройШовКрзьВогонь” у блндажах, на блок-постах просто неба. Звичай називаться толока (Toloka), так само називаться фльм.
На пдвконн в Катерининй хат завжди горить свчка – так вона сповща про те, що вдома нема спершу господаря, потм дтей. Вд трагед до комед Але вн записаний, як полцейський протокол: що трапилось хто брав участь. От зараз граю в мюзикл "Got to Be Free" у "Театр на Подол". Це характерно для роботи спецслужб. 12-го березня цього року вперше за часи незалежност Украни на кноекрани вийде фльм “Толока”, створений за мотивами твору Тараса Шевченка. покохали тро козакв вона обця вддатися тому, хто поверне з полону брата, а насправд – коханого. Спвзасновник FILM. Фльм був запущений за певним сценарм.
Тепер крадено менше, але нхто не може сказати, яку частину становить крадений second hand на вдеоринку на кабельних провнцйних мережах. Той неситим оком — Коли Ви закнчили театральний — не було розчарувань? Картина вимага уваги глядача не вдпуска н на хвилину. Мажорна тональнсть кнцвки вселя глядачам надю, що все ж таки укранцям вдасться розрвати коло трагедй, нарешт збудувати хату, яка простоть вки котру знову не доведеться вдбудовувати. Вн зазначив, що у врш Шевченка багато загадок, тож вн як режисер домальовував дописував за поета. - я мав щастя, абсолютно пдсвдомо, попадати на так толоки, як були пов'язан з гуртуванням людей, як пднмали нагальну потрбну рч.
Не подумайте, що я скаржусь. Мен нема на що. Псля 1991 року я зняв, крм короткометражних, чотири повнометражн фльми – "Фучжоу", "Сьомий маршрут", "ТойХтоПройшовКрзьВогонь" "Толоку".