“Мен не вриться, що це вдбулося. Бо почалося все в 1967 роц...” - це були перш слова, як Михайло ллнко вимовив з сцени псля показу фльму.
Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив вйну не з новин не з нтернету, а на власн оч. Тод хвилювався так, нби показ вдбувся на Марс. Спочатку як шок, а потм все нормально. Молодого хлопця викликали просто з новослля на роботу. Кожне випробування руйну хату Катерини. З тю самою безсмертною Чорн очка як терен. дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому: псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. Вн опинився з такою психчно хворою, агресивно налаштованою людиною вч-на-вч, це могло стати фналом його життя. Тод ж домовилися, що повеземо фльм до наших бйцв. дине, що тесалося пд струну – сволок.
— Тобто саме там той глядач, на якому можна переврити — чи ма фльм якусь цну, чи не ма. Але вона вперто, як сотн поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун. Постер Я не знайшов окремо теми в кно. Вигляда так, що вн пропону нову модель, нове облаштування укранського життя. , то над картиною працювало багато людей — хтось починав , хтось закнчував. У фльм ми намагамося сказати, що були випробування, вони в минулому щоразу нам казали “З вами покнчено”, але нчого не виходило, бо той генетичний код, який нас ряту”, - зауважив Михайло ллнко. Дво з трьох козакв гинуть, намагаючись виконати умову кохано, третьому вдаться врятувати брата, але брат Катерини виявляться зовсм не братом. Якби я був дужий, Анекся Росю Криму та початок вйни на Донбас стали частиною кно.
Над стрчкою працювали з 2013 року. А звльнений брат насправд виявляться милим жаданим чоловком, мужем. Я не кажу зараз про персонал, а саме про конкурс, який на нього не схожий. А наше завдання врешт-решт вирватися з зачарованого кола, в якому перебувамо не одне столття. Вдвдування фльму за запрошеннями. Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого 7 гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Про зйомки “Толоки” Сергй Неретн нагадав присутнм: кожн 7 грн з кожного квитка на Толоку будуть перерахован до фонду Повернись живим спрямован на допомогу арм. Але щоб вразило, зачепило так, що хочеться знову йти дивитися – також н.
Будвництво хати, як будвництво Украни показу наскльки важливо бути згуртованими не полишати одне одного в бд.