Тому на останнх кадрах фльму глядач бачить великий дуб.
У кно грашки допомагають розв’язати технчн та фнансов проблеми, але не тльки. Цей фльм — не просто сторя кохання двчини, яка чека коханого з полону. Саме на сход я багато чого зрозумв, бо побачив не з новин не з нтернету, а на власн оч бачив вйну. Я людина емоцйна. Зрештою, була гостра потреба згадати Шевченка не лише в бографчних фльмах про нього. — Тобто саме там той глядач, на якому можна переврити — чи ма фльм якусь цну, чи не ма. У фльм дуже багато метафор, художньо образност та знакв. У розвиток цього мотиву — написання меморандуму (так означено у фльм цей жанр), опису, який магчним чином переформатову структуру особистост одного з наскрзних персонажв, Семена Босого. Спльнокошт - перший найбльший в Укран онлайн механзм колективного фнансування на платформ Велика дея. Там чомусь це питання не виника.
Бо задумав ще 1967 року. Трива гбридна вйна, вйна без правил. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка – тод вс пазли склалися. Насамперед - що фльм да глядачев. Ма бути внутршня конкуренця, змагання, так би мовити, розчин, у якому з’являються кристали. Також глядач зустрлися з творчою групою – режисером Михайлом ллнком, виконавицею головно рол ванною ллнко, котра зграла Катерину, та саундпродюсером одним з акторв Сергм Фоменком “Фома”, гурт “Мандри”. Але псля перших двох чи трьох показв на нас полилося море запрошень заявок, тому що бйцям фльм дуже сподобався. — Що обця укранському кнематографу змна голови Держкно?
Я не стрляв у людину, мен не довелося бути там. Михайло ллнко толоку назива стратегю виживання Украни, тамною зброю проти вон, Голодомору, репресй, руйнування укранського села, Чорнобиля. НСКУ Вн неодноразово бував у мене, а я у нього в Афнах — востанн читав лекц з кнорежисури. Синопсис: У Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Я фантазував, вигадував, шукав про толоку в лтератур, у живопис, в казках – нде нчого знайти не мг. Звсно, директор Довженко-Центру ван Козленко не мг оминути тако под