Михайло ллнко також оповстив всх про начало чергових зйомок, як стартують 3 червня пд мстом Корсунь-Шевченквський – тут буде вдзнято масштабн епзоди козацько доби стор Украни.
нструмент д за принципом краудфандингу та дозволя усм охочим долучитись до фнансування проекту. “Дорог друз! Ми скликали вас на толоку, ви були готов збратися на не вже сьогодн, з 12 березня. ua, ллнко ззнався, що дея створення фльму прийшла до нього багато рокв тому. Творц фльму "Толока" презентували другий офцйний трейлер стрчки почали спльну нцативу з фондом "Повернися живим". тльки в 2017-му ситуаця зрушила з мсця – Мнкульт дофнансував прокт, а Михайло ллнко зважаючи на ситуацю в кран внс корективи в сценарй. Прем’ра Толоки запланована на 2020-ий рк. тому, як тльки маю вльний час, ду до дтей — розмовлямо, грамось у яксь гри. НСКУ Картина режисера Михайла ллнка вийде в прокат 12 березня 2020 року. Синопсис: У Тараса Шевченка балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв.
Але вона вперто, як сотн поколнь укранцв, знову й знову зводить з рун. Це фльм-сага. Дивться також на "Цензор. Хоча я й ходжу не лише в кно, а й так маю можливсть щось дивитися, все ж не можу оцнити. Вн робився з липи, нколи передавався вд старо хати до ново, бо знайти потрбне дерево було непросто.
Отак все й починалось, все дуже просто, - 53 роки тому. я здив вздовж лн фронту зажджав на так позиц, як нам показують у новинах, у мене було 60 переглядв фльму ТойХтоПройшовКрзьВогонь. Починався вн рядочком У т Катерини хата на помост. Значний внесок у цей проект зробив також ван Миколайчук, а поворотною подю стала балада Шевченка, – тод вс пазли склалися. З Львова розпочався допрем’рний показ. За пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни 10 найкращих ноземних фльмв 2019 року: "рландець", "Джокер", "Арахсовий сокл" та нш По сут, фльм явля собою велику передмову до врша Шевченка розгорнуту пслямову для нього. Коли укранське кно почало розвиватися?