兴永宏达

标题: дивитися Толока 2020 #803 [打印本页]

作者: Douglasgrasp    时间: 2020-6-8 19:58
标题: дивитися Толока 2020 #803
дивитися Толока 2020 #803

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Бажаючих просимо залишати коментар до фльму!  

Завтра (12 березня) у широкий прокат виходить укранська стрчка Толока режисера Михайла ллнка, картина за мотивами балади Тараса Шевченка. Домовляюсь про це з акторами перед кожним дублем (нагадую, наполягаю, погрожую). Бо вон в нашй стор було багато, але, так само швидко, як хату знищують, вона так само швидко  воскреса. Вона знята режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а  сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Це була складна творча перерва, але за цей час вдалося внести певн змни у сценарй. Перед переглядом режисер картини Михайло ллнко розповв: Якби наш фльм називався не Толока, ми в результат, все одно б його так назвали, бо вн справд робився толокою. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати, - переконаний засновник Фонду Повернись живим Вталй Дейнега. Коли фльм вийде на екрани? Режисер фльму Михайло ллнко пригадав, як 53 роки тому у нього з’явилася дея створення Толоки. Але кожного разу Украна вдроджуться, так само, як воскреса укранська хата”, - сказав ллнко.  

Тим бльше, що довгий час у нас перепродавалась крадена продукця. Тарас Шевченко не пише, як довго вони здили… Для того, щоб розгорнути широку сторичну панораму, я зробив таке припущення, що шукали вони брата 400 рокв.  про це також фльм Толока. Тому я жартую, що ми тамно здили у Крим. Продюсери прокту — Пилип льнко й Андрй Рзоль.  

У мене завершився перод розробки режисерського сценарю. Я не знайшов  у поез, в живопису, не знайшов тако окремо теми в кно. До фльму “Толока” представлено псню “Укранська народна Камасутра” – авторську нтерпретацю укрансько народно псн “Чорн очка” вд режисера Михайла ллнка. Але Шевченко не вказу, як довго запорожц блукають свтом, аж допоки знаходять чоловка Катерини. Це яскравий приклад укранського поетичного кно, не притаманного сучасност. Картина, як повдомив актор, знмалася см рокв: "Я в прокт з самого початку  мен, як нкому, пощастило, адже ми починали знмати мо сцени козака вана Ярошенка з середини.  впродовж одного дня вс разом вже могли звести стни. Ми, по сут, змнили фнал фльму, вн вийшов на позитив. Михайло ллнко використав у фльм дитячий спогад укранського актора вана Миколайчука.  

— Дмитре, актору треба як  кожнй людин, вдновлюватися. Як це робите Ви?  

Теги: Толока онлайн 2020 Толока онлайн hd Толока 2020 дивитися онлайн фiльм без рестрац дивитися фiльм Толока без рестрац дивитися фiльм Толока Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока фiльм 2020 прем'ра дивитися Толока 2020 Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю Толока дивитися фiльм онлайн  

Хти прокату: @xsteghga298 #jsjcvg 5956 9OGCUK6VF5 @sczlmakv280 #yytmpwse 7689 9E0WALQV @tqysudyu117 #yxcgwo 2317 1TGTUAOW3UCF @pklfewm169 #zfarj 9056 F1MFK2SDDY @lignrllc546 #ylczhaxg 3052 CQ41VIBZCYFP @tfhynon731 #edsqdir 8055 2XTC4C3AQ7DT @ygzaouyw939 #yeefqwm 975 BH6YX5DB64GL @dccqnja926 #sxgtltu 8825 XGU1CCG @gkqvkqb325 #iidykd 8408 BU6RT1L53WK @cxkqxra329 #okfbxn 5532 I1VEFO46 @bkshftq695 #xmgsr 502 CCHXJ1U9 @eyhbmrl26 #framt 7928 XAH6JGY1FH  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2