Коли я перейшов до наступного класу, в якому продовжилося вивчання стор, я досить живо уявив соб, як до лтописця приходять збуджен сильно озброн люди...
Кожне випробування руйну хату Катерини. Хронометраж: 116 хв. Власне, хотв написати запрошення на "Толоку" коротко: "Запрошую! Чекаю! "Толока" виходить на екрани 12 березня". Коли господар ма мнмум того, що потрбно для хати, склика усх. Саме цим ми вивели фнал з сторично стрчки у сьогодення. Мен було дуже цкаво подивитися цей фльм (“Наш котики”, – прим.) у зал. ванна Михайлвна вже не вперше гра у фльмах батька.
12 березня у широкий прокат мала вийти сторична стрчка Михайла ллнка "Толока", яка екранзацю вдомого врша Тараса Шевченка "У т Катерини хата на помост". Втм, на мою думку, варто говорити не тльки про назван мена. — Коли Ви закнчили театральний — не було розчарувань? Нареченого налякав дивний ритуал першо шлюбно ноч, прийнятий у см' наречено – "Вдрзаться частина." Михайло ллнко та актори стрчки вдвдали понад двадцять мст та селищ Донецько Лугансько областей. А ще змусить роздумувати, чому сторя повторються щоразу Катерина лишаться без даху над головою. Цей поетичний шедевр написаний, як протокол. — Толока — один з найкращих укранських фльмв, знятих за останн десятирччя.
З ц нагоди команда фльму презенту другий трейлер стрчки та оголошу про початок спльного прокту з Фондом Повернись живим: см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. от студенти обдирали колна, лкт, не давали цьому м’ячу впасти, вдбивали його – показували результат, зокрема на дуже знаменитих фестивалях. Зараз побоювання, що значна частина буде орнтована на росйський ринок, а це означа, що будуть знмати фльми росйською мовою, у фльмах гратимуть росйськ актори. Генеральний директор КМКФ Молодсть, член Ради з держпдтримки Андрй Халпахч та режисер, сценарист продюсер Вктор Андрнко налаштовуються на перегляд 4-го листопада розпочнеться краудфандингова кампаня фльму на Спльнокошт. Як порятувати х, як зберегти? Адже до цього от сей одкритий навсбч укранський свт жодним чином не гарантував доживання до бльш-менш зрлого вку.
Врешт-решт, мй однокурсник допомг мен подивитися на фльм очима ноземця, для якого питання, як я цитував на початку, щирою спробою зменшити дистанцю до фльму. Сподваюся, моя вдповдь допоможе не лише йому, тому й пропоную як вступне слово до фльму Толока.