Це поетичне кно з авторським поглядом на 400-рчну сторю Украни. Михайло ллнко автором сценарю та режисером стрчки.
За пдтримки Державного агентства Украни з питань кно та Мнстерства культури Украни (удосконаленою розвинутою текстом самого Михайла ллнка) сьогодншн волонтери везуть реч й продукти в Донбас. Партнер промокампан: Благодйний фонд горя Янковського Коли я перейшов до наступного класу, в якому продовжилося вивчання стор, я досить живо уявив соб, як до лтописця приходять збуджен сильно озброн люди. Тобто вона апрор — на цвинтар. кульова блискавка символзу збожеволле вд космчно деструкц облаштування всесвту. Я не кажу зараз про персонал, а саме про конкурс, який на нього не схожий. Був один характер, а тепер вони борються один з одним. там було питання: що робити? Чи скурвитися спасплюжитися чи, навпаки, лишитися людиною.
Цей фльм особливий. До реч, глину хазян копав якнайближче, щоби яма була потм ставком для гусей та качок. Прес-конференця вдбудеться 05.11. Камео-рол у стрчц виконали зрки укранського кно, музики телебачення: Ахтем Сетаблав, Олег Скрипка, Сергй “Фома” Фоменко, Олег “Фагот” Михайлюта, ван Леньо, Галя Леся Тельнюк, Тарас Компанченко, Дмитро Вталй Капранови, Анна Заклецька, Роман Коляда та н. Нин передпрем'рн покази "Толоки" вже вдбулися — на Сход Украни (на бойових рубежах Батьквщини), за кордоном. Толока дерево роду як нацональн символи Не дорого в хорошому станСм гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Виршив, що якраз 400 рокв вистачить. А прем’ра – 12 березня. Це сторнка для вражень про кно.
См гривень з кожного квитка на “Толоку” будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Саме так. Чарвна посмшка акторки Римми Зюбно. 00, кнотеатр Люм'р у ТЦ Форум Львв, – зазначаться у повдомленн. Зйомки вдновилися, водночас под розгорталися свом ладом, а под ц – драматичн. Ми втрачамо пам'ять.
Робота над стрчкою почалася ще у 2013 роц. ось нарешт цьогорч укранський глядач зможе побачити картину на великому екран. Всеукранська прем’ра фльму запланована на 12 березня.