Центрального персонажа Катерину зграла ванна ллнко. Актриса ззнаться, що ця роль велика та складна, а втлити якнайкраще й допомогли атмосфера, котра панувала на майданчику 18 рокв служння в театр. Браво! – це слово, мабуть, найточнше охарактеризу гру в стрчц. ванна справилася з цим непростим та багатогранним персонажем. Як на мене, вдбулася справжня магя перевтлення. Особисто я, просто не уявляю ншо актриси у цй рол.
Хтось пдказав йому виписати довдку, що той чоловк здоровий це врятувало життя легендарного актора. Змни вдбувалися до останнього знмального дня. Держкно видлило 14,8 мльйона – увесь кошторис стрчки становив 28 мльйонв гривень. Вперше за часи незалежност на кноекрани вийде екранзаця твору Тараса Шевченка. Фльм такою соб сагою, яка безумовно увйде в сторю укранського кнематографа як дуже важлива та значуща рч. У Катерину закохалися тро козакв. У фльм дуже багато метафор, художньо образност та знакв.
Зазвичай вн намагаться уникнути зайвих кружлянь серед публки, тож, аби зробити це фото, ми чекали на нього до останнього Я взявся знмати фльм Фучжоу, а вн вийшов про любов. Усм! — Як на мене, Толока то Короткий курс укрансько стор у символах. У врш йдеться про те, що було, але нема бограф геров, не показано хн характери. Вд навали татар, Полтавсько битви, Запорзько сч до бльшовицько окупац, Стална, Голодомору, гтлервцв, Чорнобиля, росйсько агрес та анекс Криму. У нас мовне питання завжди обговорються. Приурочена до 200 рччя Кобзаря.
Катерина ряту не тльки свй дм, а й тих, кого вн прихистив зберг вд зимово стуж, голоду, вйн, пожеж, революцй та повеней. У фльм дуже багато метафор, художньо образност та знакв. Отож з перших уст почуте, як вдалось об’днати в однй стрчц понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. У Тараса Шевченка маленька балада про те, як закохалися в Катерину тро козакв. У кожному з цих фльмв репетиця "Толоки".
Протягом наступних рокв я залишався дос залишаюсь причарованим цю версю призначення укрансько хати, але одна справа – верся, а нша справа – сюжет фльму. Я фантазував, вигадував, шукав про толоку в лтератур, у живопис, в казках – нде нчого знайти не мг. Не змг знайти про толоку навть у Тараса Шевченка, але гортаючи сторнки “Кобзаря”, прочитав: “У т Катерини хата на помост”. Подумав: Нарешт! Це, мабуть, про хату Виявилося – про любов. про вйну. Дал сюжет склався сам: Продаться незавершена вйна. Не дорого в хорошому стан.