“Цей фльм для мене звучить як гмн укранського волонтерства. Тому якщо ви колись допомагали арм та Майдану, чи брали участь в сторичних подях у будь-який спосб – то зможете вдчути, що вн про вас. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати”, – переконаний засновник Фонду “Повернись живим” Вталй Дейнега.
Фльм пропону чотирьохсотлтню притчу з присмаком гркувато рон – мж трагедю та комедю, де перебг часу й сторичн под частково втлюються у змодельованому, нколи навть грашковому вигляд. Потм була ще одна зупинка — фнансова. Коли почав працювати над сценарм, зрозумв, що маю право домислити. Компаня ллнко Фльм презентувала перший офцйний трейлер стрчки Толока, яка вийде у кнотеатральний прокат 12 березня 2020 року. В основ сюжету стрчки – один з творв Тараса Шевченка, а хронологя д простягаться аж на 400 рокв.
Щастя, м. Толока гуртувала, будувала, рятувала укранцв, – говорить режисер. А в цй п’с я антипод, я "ттушка", я людина з кримнальним минулим. Добре в ц Катерини виходило прямо дивитися в оч ворогам. Якщо хтось з вас бачив хоча б один з перелчених фльмв, той зна, що ллнков притаманний стиль такого соб фольклорного “магчного реалзму”, де поднуться реальне з мстичним та символчним. Початок прес-конференц о 18-30. — У радянськ часи доводилося робити вибр: або ти працюш на деологю, яка тод була панвною, тод у тебе робота.
Крана: Украна ось нарешт останнй знмальний день. — Як на мене, Толока то Короткий курс укрансько стор у символах. Адже фльм знмався довго, см рокв, вже хотлося зрозумти, як вн буде сприйматися", - ззнався режисер. Ми зараз переможемо бду. Поряд з проблемами, що стосуються перспективи, й невдкладн. У центр всього – взуальний ряд, нби не читаш, а дивишся поетичний твр. Проте це буде залежати вд кожного з нас. Фльм Толока пропону погляд на сторичн мфи з ншого вкна електрички.
Творча група на чол з режисером стрчки Михайлом ллнком запрошу всх з 12 березня на Толоку до кнотеатрв крани... дивитися, думати, дяти!
КЕ: Толока гугл дивитися фiльм и онлайн в хорошй якост Толока 2020 Толока фiльм дивитися онлайн гугл Толока Толока фiльм 2020 дивитися онлайн hd Толока фiльм 2020 дивитися онлайн без рестрац Толока яндекс Толока hd онлайн Толока кно Толока новий фiльм Толока фiльм 2020 онлайн