Але Толока лишиться хорошим спогадом у тих, хто прийшов, подивився оцнив. У кожного – свом. У мене – сторичною сценою засвання земл канцелярськими скрипками та дубом з налпленими мазанками. Будемо тшитися, що в колекц укранського сучасного поетичного кно, окрм Плем’я Мирослава Слабошпицького (2014) та Поводиря Олеся Санна (2014) буде ще й Толока Михайла ллнка.
Але реалзувати дею у радянський час йому не вдалося через цензуру, а на початку незалежност Украни про укранське кно не дбали на державному рвн. Це фльм, я думаю, неодноразового користування. Однак за совтв тльки обмовитися про це вголос могло коштувати митцю життя. — Бачив, яка велика робота виконувалася до 3- — 4- години дня. Толока – це стратегя виживання Украни, наша зброя проти вон, загарбникв, руйнування укранського села, Чорнобиля. Чернець, затинаючись, почина читати свй лтопис, але на п’ятому слов вдвдувач радять йому швидко переписати всю цю ахнею з урахуванням хнх уточнень. Остання толока у фльм, коли Катерин довелося пднмати хату, вдбувалася у Криму, – додав режисер. 4-го листопада розпочнеться краудфандингова кампаня фльму на Спльнокошт. Це була робота не дуже регулярна, вдповдно вд цього залежали заробтки. Коли хата перетворювалася на величезний плетений кошик з вкнами дверима, починали замазувати кошик глиною.
Щороку на рзних фестивалях укранське кно було здебльшого студентськими фльмами. Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован Фонду спрямован на допомогу арм. Ми з гуртом Мандри зробили музику, до нас долучились багато класних людей. Вк укрансько хати короткий — вд вйни до вйни. Головна героня Катерина в козацьк часи обця трьом козакам вийти замж за того, хто визволить брата, а насправд коханого, з полону. Але в нашй, укранськй стор, дуже багато повторв чи то незасвоних вчасно урокв. При бажанн це можна сказати про будь-який фльм. Катерина знала, чим для не обернеться обман, але пожертвувала (sacrificed) свом життям, щоб врятувати коханого. Катерина викупля в останню хвилину засуджених на страту козакв.
Режисер фльму Михайло ллнко пригадав, як 53 роки тому у нього з’явилася дея створення Толоки. Так почався сценарй. Якби не толока, не було б де зустрти свого коханого. “Трива допрем'рний показ повнометражного укранського фльму "Толока". Толока ма багато тамниць. В домвку влуча блискавка, раз у раз палять вороги, розбирають на друзки пд час голоду, затоплюють через прокладання Каховського водосховища, а вона раз у раз поста знову на толоц. А за 18-20 рокв донька виросла, стала акторкою та балериною.
Кожне випробування руйну хату Катерини. Але вона вперто, як багато поколнь укранцв, знову й знову пднма з рун.
Схож ключ: Толока художнй фiльм Толока 2020 дивитися онлайн Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока дивитися онлайн в хорошй якост х ф Толока Толока скачати торрент кно Толока 2020 дивитися онлайн Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока 2020 онлайн Толока дивитися онлайн hd Толока дивитися Толока hd онлайн Толока новий фiльм