Актори рол фльму "Толока": ванна ллнко – Катерина, Дмитро Лнартович – ван, Богдан Бенюк – Ломака, Сергй Романюк – Бригадир, Олег Примогенов – Генерал, Мирослав Гай – Кайсак Бабай, Тетяна Нагрняк – зольда, вгеня Конюх – Маруся, Василь Кухарський – Семен Босий, Костянтин Войтенко – ван Голий, Дмитро Рибалевський – Василь, Юрко ллнко – Тристан у 5 рокв, Олександр Терещенко – Тристан у 19 рокв
якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали б Катерин голову, а тут сторя трива охоплю все нов нов под. Повернення грошей з прокату кновиробництво останн 10 рокв не спостергаються, вс студ занепали. У Тараса Шевченка маленька балада про те, як закохалися у Катерину тро козакв. Це був запас нашо мцност. Групи збиралися робили це самотужки.
Виробництво картини здйсню компаня ТОВ “ЛЛНКО ФЛЬМ” за пдтримки Державного агентства Украни з питань кно. Тарас Шевченко бачив його в Розритй могил, начетверо розкопанй: Ех, якби-то найшли те, що там схоронили,— Не плакали б дти, мати не журилась. "Особливий старт у Львов для мене – бо це мсто надиха. впродовж одного дня вс разом вже могли звести стни. ми похали на полгон, де була пдготовка, де був бойовий вишкл. Псля пресконференц творц стрчки збралися в хол кнотеатру, аби зробити фото та вдповсти на окрем запитання журналств блогерв — Ви належите до когорти режисерв, як творили не лише за часв незалежност Украни, а й у радянську епоху. я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер. Саме так.
Проте головн змни почали вдбуватися у 2013-2014 рр. Я не знаю, чи розбере твй комп’ютер кирилицю, яка пройде через нтернет. Головна героня Катерина та хата фактично мандрують столттями. Пригадуш те лто, коли ти не мг повернутися в Грецю через чорних полковникв? Тод ми подорожували по Днпру на яхт з Юрою (my brother) псля сильних дощв потрапили в Григорвку. я бачу по обличчю актора, що сталося щось страшне. Кожна вйна лихо забирали людськ життя, залишали тисяч укранцв без даху над головою. Загалом, стрчка охоплю 400 рокв та 14 важливих фрагментв стор Украни. Офцйний трейлер фльму Толока всього за 10 днв збрав понад 500 тисяч переглядв.
Толока (2020) - сторичний Фльми 116 хвилини. Toloka, У т Катерини хата на помост. Фльм розповда про жнку, яка пообцяла свою прихильнсть тому, хто визволить з турецько невол брата. Як виявилося згодом, не брата, а коханого. За цю брехню у шевченквськй Катерин вдрубали голову, але в ллнквськй екранзац вона не помре вд шабл ревнивого козака. Натомсть доживе до старост та народить доньку. Дя ж стрчки триватиме 400 рокв, аж до наших часв.