У тому числ — до Украни.Коли фльм робиться так довго, з ним не хочеться розлучатися.
я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер. Хоча на них вже було запрограмовано фнансування, але вони залишилися за бортом виробництва. — Тобто саме там той глядач, на якому можна переврити — чи ма фльм якусь цну, чи не ма. З кожного проданого квитка 7 грн вдраховують у фонд, той свою чергою пдтриму стрчку нформацйно. Тод вони з братом Юрм, сидячи на берез Днпра, вперше почали обговорювати дею. Втм, це не завадило режисеров вдобразити 12 рзних сторичних перодв з стор Украни, включно з анексю Криму. Головне, щоб не зупинявся процес. А й сплкуюсь з людьми, що з надламаними долями, бо для мене дуже важливо. Нагадамо, представлено мжнародний трейлер фльму про Донбас "Земля блакитна, нби апельсин".
якби це була балада Тараса Шевченка, то вдрубали б Катерин голову, а тут сторя трива охоплю все нов нов под. — Що мате на уваз? Трохи пзнше з’явився сценарй Фучжоу 7-го маршруту, але я х змг зняти тльки псля 91-го року. Важко соб уявити ншу культуру, де на найвдомшу лтературну постать був накладений мораторй на пв столття. Зараз знмальна група гастролю з допрем’рними показами мстами Украни, а сама прем’ра у кнотеатрах запланована на 12 березня. Докорнно змнити сценарй теж неможливо, бо це технологя кновиробництва, фнанси тощо. Чи були так у вас?
Сюжет Толоки охоплю близько 400 рокв стор Украни вдтворю драматичн та герочн епзоди. Склалася днсть однодумцв. Але вона наполегливо, як сотн поколнь укранцв, знову й знову пдйма з рун. — Толока — один з найкращих укранських фльмв, знятих за останн десятирччя. це спткало не лише мй, але й багато нших фльмв. Залишилося багато матералу, який не увйшов у двогодинну версю для кнопрокату. Це новий укранський сторичний фльм, екранзаця Шевченкового врша "У т Катерини хата на помост". Толока — це генетичний код укранцв, це порятунок, спасння.
Фльм охоплю 400 рокв стор Украни. Розповда про 14 важливих фрагментв стор.