Планувалося 12 показв, а вийшло 26. Хтось переказав, кудись захали дорогою. Мен важко вдокремити фльм вд подй. Там зовсм не т питання, як хвилюють нас тут. Коли люди раптом бачать серед ноч екран на стн, х збирають, показують новий фльм – я розумю, що це подя. Я людина емоцйна. Якось показували стрчку пд напвзруйнованим мостом на в’зд до Пскв. Тод хвилювався так, нби показ вдбувся на Марс.
Його новий фльм – романтична притча, метафоричне кно, майстерна мистецька робота укранського режисера, кажуть фахвц, де використан тонк вдал художн образи, а ще це кно з глибокими смислами, де багато гумору над, що все буде в укранцв добре. Це дуже дорога для мене сторя вона теж стала складовою сюжету фльму, – пригаду режисер. Життя “Я дуже вдячний всй свой команд: не тльки творчй груп, присутнй у зал, а й мому братов – Юрю ллнку, адже дея створити цей фльм з’явилася у мене псля клькох реплк, як вн сказав пд час зйомок фльму “Вечр на вана Купала”. — З вступом у дю закону про квоти в Укран почали бльше знмати фльмв укранською мовою. — Так. Свй вибр Катерина доврила дол: пообцяла стати дружиною того, хто визволить з полону брата. На зйомках було задяно бльш нж 70 коней, 30 кнних каскадерв та 40 кннотникв. Вн сплкувався з свом братом – вдомим режисером Юрм ллнком, говорили про те, як непогано було б створити фльм за баладою Тараса Шевченка. Про не ще не сказав.
Кожне випробування руйну хату головно герон Катерини. Фактично сценарй Толоки написано у 1994—1995 рр. Стрчка знята режисером Михайлом ллнком, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Режисер та автор сценарю – Михайло ллнко, оператор-постановник – Олександр Кришталович; художники-постановники: Роман Адамович та Микола Кщук; композитор – Роман Вишневський. Будували псля кожно бди ця толока привчила людей до дност це залишилося в генетичному код Украни. Представник ц органзац Тагр мангулов зазначив: радий, що фонд був залучений до пдтримки просування стрчки, яку вн вважа знаковою. Чекати “брата”, за сюжетом фльму, й доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Коли Катерина з дтьми збира реч пережджа до Криму, вона губить гребнь.
Саме ц магчн сили допомогли об’днати в одному фльм далек часи з сьогоденням – XVII сторччя з подями, що передали естафету дал – вд 1709 року до 1918, вд 1933 до 1941, 43, 54, 84, 86, 88 року поступово дсталися наших днв. В домвку влуча блискавка, раз у раз палять вороги, розбирають на друзки пд час голоду, затоплюють через прокладання Каховського водосховища, а вона раз у раз поста знову на толоц. Тепер стали вдом подробиц спльно нцативи: 7 грн з кожного квитка на Толоку перераховуватимуть Фонду. Свй вибр Катерина доврила долю: пообцяла стати дружиною того, хто звльнить з полону брата. Нахали гост. Перепродавати завжди простше, нж створювати сво. про це також фльм Толока. Але жодна хата в Укран нколи не була скраю, – йдеться у повдомленн. Найближч покази вдбудуться в перод з 20 вересня до 1 жовтня у таких населених пунктах: м. За сюжетом фльму одна укранська хата стоть у центр подй укрансько стор останнх 400 рокв.
Лейтмотивом фльму стала авторська верся укрансько народно псн Чорн очка, як терен (в нтерпретац Михайла ллнка – Укранська народна Камасутра). Псню у фльм виконали вдом музиканти, актори, волонтери. Саунд-продюсером треку Сергй Фоменко (Фома).