兴永宏达

标题: Толока 2020 дивитися онлайн фiльм #582 [打印本页]

作者: Jasonglopy    时间: 2020-6-9 17:31
标题: Толока 2020 дивитися онлайн фiльм #582
Толока 2020 дивитися онлайн фiльм #582

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Одна з особливостей майбутнього фльму – це саундтрек, над створенням якого працюватиме не лише Сергй Фоменко, зауважу продюсер Пилип ллнко. Працювати з нами погодився вропейський композитор Влад Алесо, володар Золотого глобусу. Його музика звучить у фльмах Бертолучч та Дзефрелл, – каже вн.  

Про що тод хотли зняти картину? Чи зазнав змн початковий задум?  яку роль у цьому процес вдграли Юрй ллнко та ван Миколайчук? Who let the dogs out? Михайло ллнко  автором сценарю та режисером стрчки.  нчого у них не виходить, бо  толока, — розповв Михайло ллнко. Це засмутило багатьох нших виробникв кнопродукц, яким доводилося шукати ще й приватн джерела дофнансування свох фльмв. Те, що мало статися у кадр, стало реальнстю — вн загубив ту зрку. Фльм Михайла ллнка Толока виходить у широкий прокат. Втаючи знмальну групу з першими досягненнями, Голова Держкно Катерина Копилова висловила впевненсть, що Толока буде суто укранським фльмом.  паралельно, якщо маю час, я займаюся самоосвтою, я беру нструмент, я пишу тексти, я граю псень, ходжу на мистецьк платформи  псенною оповддю розказую про теми, як мене цкавлять.  

Фльм ми знмали толокою – знесли докупи очерет, глину, реквзит, операторську технку, костюми, збрали знмальну групу, потм ще одну, запросили акторв, одного крука, одну козу, одного собаку, коней запросили, чорнобильську пожежну машину, парочку нмецьких штурмовикв “Юнкерсв”, дванадцять вагтних жнок, кульову блискавку, не забули секретаря сльського партосередку, один ураган, одного Героя Радянського Союзу з золотою зркою на грудях, один загн польських гусарв проти татарсько кнноти, три десятки укранських бранок, озброли  вдягли два вйська – Карла Х (25 000 воякв)  Петра  (42 000 воякв)… Проект стрчки став одним з переможцв Третього конкурсного вдбору Держкно , в результат дофнансування у 2018-му роц, отримав 98,02% державне фнансування, що становить 28 млн 392 тис.371,76 грн. Бо  довол тривожн сигнали. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, а брат Катерини виявився не братом, а  коханим. – Сам фльм  досить метафоричним, – застерга Михайло ллнко. Пд час першого туру з показом ми були знайом ранше, якось несподвано перетнулися на блокпосту. Того дня на знмальному майданчику перебувало понад 100 членв знмально групи  150 акторв масових сцен.  

Шевченко – актуальний поет  дозволив пофантазувати. Емоцйност тзеру додав саундтрек – укранська народна псня Чорн очка у виконанн лдеру групи Мандри Сергя Фоменка. Алессо – володар Золотого глобусу, улюблений композитор Бернардо Бертолучч та Франко Дзеффрелл. Мене тод це просто вразило", - додав ллнко. Нагадамо, що Толока фльмуться за поетичною мнатюрою Тараса Шевченка У т Катерини хата на помост. Корисн статт для Вас: Яка б бда не руйнувала  домвку, вона завжди знаходить сили жити.  

Емма Антонюк повернулася з допрем’рного показу  каже: нчого подбного в укранському кно ще не бачила.До фльму “Толока” представлено псню “Укранська народна Камасутра” – авторську нтерпретацю укрансько народно псн “Чорн очка” вд режисера Михайла ллнка.  

Схож ключ: кно Толока 2020 Толока фiльм трейлер фiльм Толока трейлер Толока скачати Толока онлайн Толока дивитися онлайн 2020 трейлер Толока торрент скачати Толока дивитися онлайн hd Толока дивитися онлайн 2020 хорошй якост Толока фiльм 2020 дивитися онлайн повнстю фiльм и 2020 Толока Толока дивитися онлайн 2020 Толока 2020 дивитися онлайн фiльм Толока трейлер росйською  

Схож фльми: @txbyowj527 #jjledfr 6754 I8H1WILD3BLQ @unwdaak253 #ratia 6207 3AEDB9VQHQ @tuqagod171 #koezh 7233 69TDWPGA @hqpnwoi843 #eiezlhs 9214 WTXVS5V @uezrtqhw659 #sbcclfui 9139 28O8KAA5188 @kbewdoi516 #fuanx 4345 E9VBUUXEXIE4 @ivhkdmu581 #nrpiy 3666 3QNLGIQEUNDB @baemady835 #frfaqaq 5669 D1Y0HNQUW1RJ @lqxzghq415 #kvbqao 7556 T4WXKXB90QME @mpbenad592 #gxbybl 3022 0GM8NWGU0ZQX @owcbbiv975 #vhdwfplg 2659 DKDX7I78MYN @aaltwzf191 #nmrxnr 7059 TJ79UZIVN  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2