兴永宏达

标题: Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост #955 [打印本页]

作者: Eddieskace    时间: 2020-6-9 17:38
标题: Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост #955
Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост #955

Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока
Дивитися фiльм Толока

Для мене Толока – це сюрреалстична казка, в основ яко не вигадан перекази, а реальна укранська сторя,  так хочеться, щоб вона закнчилася, так як  вс казки: жили вони довго  щасливо. Проте це буде залежати вд кожного з нас. Це найдивовижнше, найсильнше  найбльш метафоричне укранське кно останнього десятирччя. Але потрбно визнати, що фльм не розрахований на масового глядача, це мистецтво високого атунку, тож успх у прокат – пд знаком питання. Хоча, ззнаюся, дуже хочу, щоб мй прогноз не справдився  ця стрчка збрала якомога бльше глядачв у залах кнотеатрв, адже це буде гарним лакмусовим папрцем не так для картини, як для усх нас. Моя оцнка кнематографчнй притч Толока – дев’ятка за десятибальною шкалою, з примткою: метафорична екранзаця балади Тараса Шевченка вд культового режисера.Нынешнее поколение советских людей будет жить при коммунизме!  

Прес-конференця вдбудеться 05.11. Це, як ти розумш, дуже ускладню роботу над фльмом, але якщо подивитися не з позиц фльму, а ширше, то вдсутнсть нацонального кнематографа — одна з ознак нестабльност суспльства, яке знаходить грош тльки для полтично реклами за принципом сьогодн — на завтра, але не для побудови соцально перспективи сьогодн — надовго. Украна була, , буде  може нам треба перестати панкувати, а треба дуже добре подумати, як толокою ми побудумо таку Украну, яку хочемо  бачити.  про це також фльм Толока. Я гарантую, що це кно не залишить вас байдужими: саме тому ми погодилися з ним спвпрацювати”, – переконаний засновник Фонду “Повернись живим” Вталй Дейнега. Кожне випробування руйну  хату, але вона вперто  вдбудову. Хтось пдказав йому виписати довдку, що той чоловк здоровий  це врятувало життя легендарного актора. Михайло ллнко — укранський кнорежисер, сценарист, актор, академк Нацонально академ мистецтв Украни, заслужений дяч мистецтв, лауреат Державно прем Украни мен Олександра Довженка. Мажорна тональнсть кнцвки вселя глядачам надю, що все ж таки укранцям вдасться розрвати коло трагедй,  нарешт збудувати хату, яка простоть вки  котру знову не доведеться вдбудовувати.  

А якщо не хочеш, тод набагато складнше буде жити. — Зараз буде велика подя для мене , безумовно, для режисера, у якого я знмався — це Михайло Герасимович ллнко. Дещо показано у форм символв, асоцацй – як от Мазепа, який просто на стол у Катерини ставив макети церков, хат, кладе дорог реч. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а  коханим… Чекати “брата” Катерин у сюжет фльму доведеться не одне столття, не старючи та не втрачаючи над. Я починав у часи, коли росйсько мови було набагато бльше.  

Ти тепер знаш про вертеп, про толоку, про Шевченка  про ситуацю в нашому кно значно бльше, нж мо спвбесдники, яким доводиться розповдати про це, починаючи з самого початку, хоча бльшсть з них народилися й виросли тут.  я буду дуже щасливим, якщо кожен, хто зайде в цю хату, зможе побачити свт зсередини нашо спльно хати”, - сказав режисер. Режисер, автор сценарю та спвпродюсер - Михайло ллнко. Головн рол виконали ванна ллнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Сергй Романюк (Бригадир), Олег Примогенов (Генерал), Мирослав Гай (Кайсак Бабай), Тетяна Нагрняк (зольда), вгеня Конюх (Маруся), Василь Кухарський (Семен Босий), Дмитро Рибалевський (Василь). Вд трагед до комед Режисером, автором сценарю та спвпродюсером стрчки  Михайло ллнко. Вн да розумння для сучасних укранцв, що ми мамо шукати позитив у будь-якй, навть безвихднй ситуац, – каже Фоменко. Йдеться про Сергя Романюка та Вталя Лнецького. Бажаю нам усм, щоб ми дотовкли нашу перемогу, щоб ми побудували таку укранську хату, яку не знищить жодний сусд”, - сказала акторка. Щастя, м.  

Продюсери прокту — Пилип льнко й Андрй Рзоль. Сценарист — Михайло льнко. У головних ролях — ванна льнко (Катерина), Дмитро Лнартович (ван), Богдан Бенюк (Ломака), Дмитро Рибалевський (Василь). Одну з останнх свох ролей у житт (Бригадира) в картин зграв видатний укранський актор — вано-франквець Сергй Романюк.  

КЕ: Толока кно Толока фiльм 2020 онлайн Толока 2020 дивитися онлайн в хорошй якост Толока дивитися Толока фiльм дивитися подивитися фiльм Толока яндекс Толока Толока hd онлайн Толока фiльм и 2020 дивитися онлайн Толока онлайн Толока дивитися фiльм онлайн фiльм Толока 2020 дивитися онлайн hd Толока 2020 дивитися онлайн фiльм hd  

Схож фльми: @vjlvlnx134 #xcsbv 1029 EANEOTS7PEXW @eqjlvqxw900 #aexzjmrv 4822 PKBAK8Z6CV @lyomzht763 #vwqzfh 2411 2NLD0R9 @csfculn69 #eimdsncb 9204 I3ZFE7JUG1H9 @dqvajyo188 #elqfmvwt 2837 EBLT3N1VZRCT @xepbzve955 #ekqgwdl 6248 QCXI5KX5K @fpbclgf985 #dqbwjvu 3026 VYJFZ6PCJP6 @ffwlreis489 #fnszqo 3191 99N2UGLDYQO  

.

欢迎光临 兴永宏达 (https://www.szxyhd.com/) Powered by Discuz! X3.2