Под фльму охоплюють понад 400 рокв 14 важливих фрагментв стор Украни. Знмальний перод тривав майже 5,5 рокв. Впродовж цього часу на знмальних майданчиках “Толоки” працювала команда кнних каскадерв “Укранськ козаки” пд кервництвом Олега Юрчишина. У зйомках фльму було задяно бльш нж 70 коней, 30 кнних каскадерв та 40 кннотникв.
Потм у мене був перод становлення, де був спорт, була вулиця. Серед цих робт я бачив дуже хорош надйн роботи. Михайло ллнко, режисер “Толоки”: Продаться незавершена вйна. Були би птчинги та грош. Фльм пропону притчу з присмаком гркувато рон – мж трагедю та комедю, де перебг часу й сторичн под частково втлюються у змодельованому, нколи навть грашковому вигляд”, - деться в прес-релз. Фотозон було достатньо, бажаючих зробити свтлини - теж. Це жах для мене! От люди кажуть: занадто патротично, занадто пафосно. “Тарас Шевченко да таку можливсть. Для завершення фльму “Толока” браку 2 мльйони гривень – саме цю суму команда збиратиме на платформ “Спльнкошт” (https://biggggidea. грош, фнансувалися через Держкно.
Цей фльм для мене звучить як гмн укранському волонтерству. А також Маг Дзеркала Екрану. Не те, щоби х було легше знмати, це все ж таки короткометражки, шанс був. На жаль, тепер знову бачимо, що деяк телеканали перестали дублювати фльми, росйський продукт знову заполонив укранський телепростр… Коди можуть бути музичними, поетичними, будь-якими.
Бо ж кно — не просто розвага, це зброя. Презентували фльм режисер картини Михайло ллнко, музичний продюсер та актор Сергй Фоменко та виконавиця головно рол ванна ллнко. Мене питають: як вдалося перетворити такий маленький врш на повнометражний фльм? Тамниця у тому, що цей врш, попри те, що вн — шедевр, написаний дуже скупо. Фотограф – Ярослав Плунський”, - деться у повдомленн. Водночас посилюються фнансов позиц компанй, як працюють для телебачення (в основному конверний телевзйний продукт — полтичне насичення суспльства, переробка мпортно продукц, реклама, новини, вдеоклпи, ток-шоу, телевзйн гри, вуличн провокац, смшилки, технчне обслуговування ноземного виробництва, рдко — телесерали спльного виробництва без контрольного пакета акцй). Ми хочемо тримати з вами зв'язок. сторя створення Через увесь фльм геро спвають укранську народну псню Чорн очка, як терен. Там яблуку нде впасти мж емоцями.
За сюжетом фльму одна укранська хата стоть у центр подй укрансько стор останнх 400 рокв. Вд навали татар, Полтавсько битви, Запорзько сч до бльшовицько окупац, Стална, Голодомору, гтлервцв, Чорнобиля, росйсько агрес та анекс Криму.