— Мен вже чимало рокв. Не кажу про 25, навть не 50. Вдоме таке прислв’я: Хочеш насмшити Бога — подлися з ним планами. Навть не знаю, що сказати…
А завдяки доброзичливим зовншнм сусдам збирати толоки укранцям доводилось часто. Головна героня фльму Толока — Катерина з Шевченкового врша У т Катерини хата на помост…. Упродовж цього часу вдбулося багато чого драматичного. Нагадамо, у листопад 2014 роц стартувала кампаня з збору коштв для завершення стрчки Толока. Це для мене був величезний досвд.
Клкайте на зображення, щоб перейти до галере подивитися решту 20 кадрв. Фонд Повернись живим допомага м, фльм Толока також хоче долучитися й допомогти. Дво з трьох козакв загинули, намагаючись виконати умови договору, третьому вдалося врятувати брата, але брат Катерини виявився не братом, а коханим… Чекати брата Катерин за сюжетом фльму доведеться не одне столття, не старючи не втрачаючи над. — Мен вже немало рокв. Тож команда фльму презентувала вже другий трейлер. Саме це дерево стало прототипом дерева роду - символу, який натяка на те, що сторя нашого народу - довготривала, з коренями, що наше минуле й традиц ключем до сучасного снування. Робочий момент зйомок нового фльму вдомого укранського режисера Михайла ллнка Толока в Нацональному музе народно архтектури та побуту Украни у Пирогов, в ввторок, 26 лютого 2013 р. Допрем’рний тур картини зоною ООС пройшов восени 2019 року, за пдтримки Укранського культурного фонду.
Привдкрити завсу втчизняно кнондустр погодився митець з династ режисерв Михайло ллнко. Вдчайдухи вдправляються у смертельно небезпечну подорож, рятують невльника, але дво з трьох козакв гинуть. дея створення фльму про феномен толоки, до якого нхто ранше не звертався, з’явилася у Михайла ллнка 53 роки тому псля розмови з братом, вдомим режисером Юрм ллнком. * Тарас Шевченко. А тут така несподвана зупинка. Власне, процес створення фльму чимось нагаду будвництво укрансько хати, стни яко встоять попри вс зловсн бурев й прихистять усх стражденних вруючих. Символчно в фнальному епзод фльму, який вдбуваться в Криму, знявся Ахтем Сейтаблав.
Михайло ллнко толоку назива стратегю виживання Украни, тамною зброю проти вон, Голодомору, репресй, руйнування укранського села, Чорнобиля.