Правовласники фльму переховуватимуть з кожного придбаного квитка 7 гривень на потреби укранським вйськовим. Стрчка знята режисером Михайлом ллнком за мотивами балади У т Катерини…, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни. Головн рол виконають Богдан Бенюк, ванна ллнко, Сергй Романюк та нш. — Ви належите до когорти режисерв, котр творили не лише за часв незалежност Украни, а й у радянську епоху. Що стосуться тзеру, то його загальний план, спецефекти, масов сцени презентують Толоку як картину, що виробляться за професйними свтовими стандартами, але з укранською душею. У цьому головна дея фльму псенного твору.
Фльм "Толока" – це машина часу, яку можна взяти напрокат на дв години за маршрутом довжиною в 400 рокв, з поверненням до мсця посадки. Завдяки толоц жодна хата в Укран нколи не була скраю, а завжди у центр уваги. Про те, як створювалась картина, зйомки яко зайняли см рокв, та для кого вона призначена радо Промнь розповв актор Дмитро Лнартович, який у стрчц викону роль вана. дйшов висновку, що, при всй поваз до будь-якого глядача, все-таки там, в АТО, — головна фокус-група крани. Толока – це тамна зброя та стратегя виживання Украни. Думаю, у телевзйнй верс буде час, аби поговорити на цю тему, спробувати дати вдповд на порушен вами питання. Генеральний директор КМКФ Молодсть, член Ради з держпдтримки Андрй Халпахч та режисер, сценарист продюсер Вктор Андрнко налаштовуються на перегляд
Творчсть Шевченка завжди презентувалася виключно як трагчне звернення до глядача без жодно посмшки. Якось в перерв мж дублями брат, дивлячись на стрхи Бучацьких хат, назвав толоку стратегю виживання Украни - тамною зброю проти вйн, навал, експропрац, колективзацй, голодоморв, ндустралзацй, геноцидв знову вйн, затоплень… Бо яке б не траплялося нещастя, завжди поблизу була глина, вода, очерет кривенька деревина. Тому для мене захисники Украни – це не чуж люди. Якось я почув ц думки уголос вд брата. Одне з головних завдань фльму – змагатися з мфами, як нам нав’язан. Тод автори заморозили виробництво фльму на довгих 5 рокв. Це чотири рядки Лни Костенко, клька нот вд Володимира Губи, клька рядкв з повст вгена Гуцала, промнь сонця з полотна вана Марчука, слова вана Миколайчука з фльму Сергя Параджанова. ) мене випередив. Приходиш в нститут, якщо не знаш мови – ди на рк на пдготовч курси, вчи й повертайся. Як висновки треба зробити, аби вискочити врешт-решт з цього порочного кола агресй, страждань й принижень перейти на справд новий рвень нацонально самодентифкац та розвитку?