Прес-конференця вдбудеться 05.11.2014 о 13:30 в нформацйному агентств “УНАН” за адресою вул. Крещатик, 4 .
— Узагал головна пружина т де залишилася. Пригадуш те лто, коли ти не мг повернутися в Грецю через чорних полковникв? Тод ми подорожували по Днпру на яхт з Юрою (my brother) псля сильних дощв потрапили в Григорвку. Крайня толока у нашому фльм вдбуваться в Криму. Режисер, автор сценарю та спвпродюсер - Михайло ллнко. — У т Катерини хата на помост — маленький врш. НЕТ, опублкований вн на сторнц фонду "Повернись живим" у соцмереж. Хоча я й ходжу не лише в кно, а й так маю можливсть щось дивитися, все ж не можу оцнити. Марцнкв запитав про роль франквських акторв у стрчц. це почалось ще до трипльських часв.
Тльки якщо колись гуртом вдбудовували зруйнован хати, то сучасна толока набула ншо форми – гуртом збирають матеральну допомогу арм, переселенцям. Прем’ра романтично стрчки Толока в Укран запланована на 12 березня. Я не можу роздлити на чотири частини роки очкування, бо для мене це один фльм – квартет, що складаться з рзних музичних нструментв, але об’днаний спльною мелодю. Ми пдтримумо цей проект не тльки фнансово, ми його пдтримумо душею. Коди можуть бути музичними, поетичними, будь-якими. Приходька: Взьмемо, наприклад, втчизняний рекламний бзнес. Нареченого налякав дивний ритуал першо шлюбно ноч, прийнятий у см' наречено – "Вдрзаться частина." У фльм 2020 року вона також поста головною геронею, яка довря сво життя дол. Напередодн старту прокату команда фльму оголосила про спльний прокт з фондом Повернись живим, за умовами якого см гривень з кожного квитка на Толоку будуть перерахован до фонду спрямован на допомогу арм. Серед них головна героня — Катерина, хата … собака.
Врш Шевченка — то поетичний шедевр, на який звертали увагу у свох дослдженнях Максим Рильський, Михайло Драй-Хмара. — Було три допрем'рн закордонн покази — у Вльнюс, Соф й Стамбул. Разом з податком державним це становить 57% вд кошторису фльму. Найвдомш режисерськ роботи М. Знову ж таки: нчого поганого в цьому нема. Хата на помост, з славного Запорожжя Стрчка знята режисером Михайлом ллнком, а сюжет охоплю 400 рокв стор Украни.
Фльм пропону чотирьохсотлтню притчу з присмаком гркувато рон – мж трагедю та комедю, де перебг часу й сторичн под частково втлюються у змодельованому, нколи навть грашковому вигляд.